Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.824 Makaleler 3 Çözümler 25 18 Haziran 2025 #11 batuhan5142 dedi: @Mantar09 kral eyvallah mouse kaymak gibiymiş Rival105'ten geçtim mouse kullanmıyormuşum sanki. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam cidden öyle çok güzel mouse fiyatının çok üstünde özellikleri ve performansı var.
batuhan5142 dedi: @Mantar09 kral eyvallah mouse kaymak gibiymiş Rival105'ten geçtim mouse kullanmıyormuşum sanki. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam cidden öyle çok güzel mouse fiyatının çok üstünde özellikleri ve performansı var.
batuhan5142 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 23 Haziran 2025 #12 Mantar09 dedi: Hayırlı olsun hocam cidden öyle çok güzel mouse fiyatının çok üstünde özellikleri ve performansı var. Genişletmek için tıkla... Bluetooth nasıl bağlanıyor denediniz mi modu değişiyorum ama gözükmüyor.
Mantar09 dedi: Hayırlı olsun hocam cidden öyle çok güzel mouse fiyatının çok üstünde özellikleri ve performansı var. Genişletmek için tıkla... Bluetooth nasıl bağlanıyor denediniz mi modu değişiyorum ama gözükmüyor.