2200 TL'ye GTX 1080 alınır mı?

ION

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Selamlar. Letgo'dan bir ilan buldum cuma günü alacağım. MSI GTX 1080 Gaming X 2 yıl olmuş alalı. Kutu garanti yok. Ama inceledim kartı bayağı temizdi toz bile bulamadım. Leke bile yok. Karttan görüntü aldım. Benchmark yaptım bir sorun yoktu fanlar da sessizdi. Adam sadede iyi görüntü almak için kullandım oyun oynamadım diyor. Almak istiyorum. 2200 liraya anlaştık. Sizce fiyat iyi mi? Riski var mıdır?

Selamlar. Letgo'dan bir ilan buldum cuma günü alacağım. MSI GTX 1080 Gaming X 2 yıl olmuş alalı. Kutu garanti yok. Ama inceledim kartı bayağı temizdi toz bile bulamadım. Leke bile yok. Karttan görüntü aldım. Benchmark yaptım bir sorun yoktu fanlar da sessizdi. Adam sadede iyi görüntü almak için kullandım oyun oynamadım diyor. Almak istiyorum. 2200 liraya anlaştık. Sizce fiyat iyi mi? Riski var mıdır?

Alınır. RTX 2060 ama RT çekirdeksiz ve daha fazla VRAM'li hali.

Vidalarını inceledim hiçbir şekilde kart açılmamış tornavida vurulmamış. Nasıl bu kadar temiz kullanılmış hayret. Ben 1060 satmıştım her tarafı tozdu temizleyemedim bile. Şimdi ben genel testleri yaptım cuma günü alacağım. Mesela aldıktan sonra oyun oynsrken oyundan atma mavi ekran gibi hatalar görme riskim olur mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı