2200 TL'ye GTX 690 alınır mı?

2700 k. Bari sistemi yenilerim. RAM ve SSD takviyesin le daha iyi olur.

Hocam discord versem detaylı konuşabilir miyiz?

1 sene önce Gtx 1660Ti ekran kartını o kadara almıştım ben. Fiyatlar arttı ama yine de bu kadar olmaz. Sakın almayın hocam.

Hocam bende SSD, Kasa, Güç kaynağı var. Bana sadece Ram, işlemci ve anakart gerekiyor işlemciyi ikinci el alabilirim.

Hocam buradan yazabilirsin ben buradayım işim yok bugün Athlon işlemcilere 2400 mhz destek vermiş bu Ram daha iyi patriot lar uyar mı uygun olur mu ama alan kişilerin yorumları iyi değil. Ama bu kingston uygun bu ana kart ve işlemciye. Oyuna gelirsek hangi oyunları oynarsın bunu hiç bilmiyorum. Konu açarsan arkadaşlar daha bu konuda yardımcı olur bu apu işlemcide ne gibi oyunlar oynarsın onu bilmiyorum.
Hocam bende SSD, Kasa, Güç kaynağı var. Bana sadece Ram, işlemci ve anakart gerekiyor işlemciyi ikinci el alabilirim.

Bu ikisi iyi.
Apu işlemcilerde çift Ram öneriliyor.
Bende bu ana kartın aynısını kullanıyorum ve aynı Ramlerin 2666 olanına gerçekten hiç bir sorun yaşamadım.
Selam arkadaşlar, 2500₺'ye GTX 690 buldum. Aslında dün 2200₺'ydi ama bugün adam 2500 yaptı. Her neyse, GTX 690 alınır mı?
-
İşlemci: X3450 3.6GHz
PSU: Corsair VS600 80+
Oynadığım oyunlar CS:GO ve FIFA.

Son düzenleme:
İlk başta attığınız RAM daha mantıklı değil mi? İkinci elden Ryzen 5 1600af buldum 900₺ gibi bir fiyata 7 ay daha garantisi varmış hem, yanına da sıfır olarak B450 bir anakart ve o ilk başta attığınız RAM'den iki tane almayı düşündüm toplam 2000₺ gibi bir fiyata geliyor

1600 Af bakalım Ramine değişir o zaman.
Hocam işlemci apu işlemci değil ki ekran kartımı alacaksınız ayrı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…