2200 TL'ye ikinci el sistem toplama

meola147

Kilopat
Ryzen 5 2600 (550 lira ikinci el)

Power Boost VK-G2080C RGB kasa (287.72 lira sıfır)

G.Skill Ripjaws 16 GB 8x2 3000 MHz RAM (500 lira ikinci el)

MSI A320M VH Plus Anakart (365 lira ikinci el)

RX 470 4 GB Nitro 256 Bit DDR5 (660 lira ikinci el)

Sonuç: 2362 lira.

Bütçemi maalesef aşıyor ama daha ucuzlarını bulamadım. Sizce bu mükemmel mi daha iyisini bulur musunuz? Mümkünse GET ilanı ya da Düzce, Bolu, Zonguldak şehirlerinden olursa parçalar süper olur. Letgo ve Sahibinden kullanmaktayım.

Hocam fiyat için yorum yapmayacağım ancak ekran kartı alırken çok dikkat edin. Kanı bozuk namussuzun birine denk gelirsiniz sorunlu kartı veya mining kartını size sorununu söylemeden satar üzülürsünüz.
Nasıl dikkat edebilirim? Endişeniz için çok ama çok teşekkür ederim. Belki adama benchmark testi yaptırabilirim ama sanmıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu? Şansa bıraksam dert bırakmasam dert. Bırakmasam maalesef şaram yok. Miningli karttan ben de çok korkuyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

Hocam stres testine sokun ekran kartını almadan önce adam hayır derse almayın sonuç acayip ısınırsa dolandırıc olduğunu anlarsınız zaten almassınız.

Hocam stres testine sokun ekran kartını almadan önce adam hayır derse almayın sonuç acayip ısınırsa dolandırıc olduğunu anlarsınız zaten almassınız.

Stres testi yapmayı biliyor mudur? Ya bana sistemim yok yapacak sadece elimde ekran kattı var derse? Kafamda baya soru var.

hocam o fiyata ryzen 5 2600 nerde buldunuz ?
2. El buldum çok mu düşük? Bu da mı dolandırıcı acaba? Bilmiyorum.

Hocam stres testine sokturun eğer testlerden anlamazsanız yeni konu açın mutlaka yardımcı olunur. Isılarına bakın garantisini varsa kontrol edin. Adam konuşurken falsolu konuşursa direk muhabbeti kesin.

Stres testi yapmayı biliyor mudur? Ya bana sistemim yok yapacak sadece elimde ekran kattı var derse? Kafamda baya soru var.

2. El buldum çok mu düşük? Bu da mı dolandırıcı acaba? Bilmiyorum.

2 haftadır araştırıyorum ben de ryzen 5 2600 / ryzen 3 3100 şeklinde biraz üzüleceksin sanırım ama ryzen 5 2600 ve rzyen 5 1600af fiyatları 800den aşağı yok ikinci elde hatta 800e bulursan direk al o derece ben bu yüzden 950tlye sıfır ryzen 3 3100e karar verdim

Özellikle R5 2600 fiyatı abartı düşük. Dolandırıcı olabilir. RX 470 de Mining kartı olabilir. Bunlara dikkat edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…