3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Nisan 2024 #11 EagleGlow dedi: Corsair Sabre RGB Pro Champion CH-9313211-EU Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu baya güzel bir mouse, bende kablolusu var 2.5 senedir hiçbir arıza v.s çıkartmadı. Oldukça hafif ve ele tam oturuyor. 8000Hz yenileme hızı var (kablosuzdada varmı bilemiyorum) ama şuanki çoğu oyun 8KHz desteklemiyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Corsair gerçek 8K değil diye biliyorum. Aynı veriyi birden fazla kez yollayarak 8K yapmışlar sanırım.
EagleGlow dedi: Corsair Sabre RGB Pro Champion CH-9313211-EU Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu baya güzel bir mouse, bende kablolusu var 2.5 senedir hiçbir arıza v.s çıkartmadı. Oldukça hafif ve ele tam oturuyor. 8000Hz yenileme hızı var (kablosuzdada varmı bilemiyorum) ama şuanki çoğu oyun 8KHz desteklemiyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Corsair gerçek 8K değil diye biliyorum. Aynı veriyi birden fazla kez yollayarak 8K yapmışlar sanırım.
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 16 Nisan 2024 #12 Cronus.xy dedi: Hocam bu farenin sensörü çok iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen kullanıyorum ve gayet güzel, bence fazla underrated bir mouse. 3522 dedi: Corsair gerçek 8K değil diye biliyorum. Aynı veriyi birden fazla kez yollayarak 8K yapmışlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemem 8K kullanmıyorum zaten, birçok oyunda lag v.s oluyor.
Cronus.xy dedi: Hocam bu farenin sensörü çok iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen kullanıyorum ve gayet güzel, bence fazla underrated bir mouse. 3522 dedi: Corsair gerçek 8K değil diye biliyorum. Aynı veriyi birden fazla kez yollayarak 8K yapmışlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Orasını bilemem 8K kullanmıyorum zaten, birçok oyunda lag v.s oluyor.