2200 TL'ye kadar sistem önerisi

Yeni nesil kartlar çıkacak onlar pahalı olur diye bir şey yok her zaman belli bir fiyat sınırı vardır mesela GTX 680 ilk çıktığında fiyatı ne kadardı 1500-1400 TL civarı şimdi GTX 780 çıksın o da aynı fiyata sahip olacak ve GTX 680 1000 TL'ye kadar inecek tek yapman gereken acele etmemen.

Böyle bir şey keşfettim. Karşılaştırmayı buradan yapabilirsin.
MSI Global – Products Comparison

990 çipsetli bir anakart sanırım geleceğe yatırım olabilir. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Yeni nesil işlemci ve video kartları için uygun bir temel olabilir mi?

Şu an kullandığım bilgisayar çok kötü durumda. Sanırım anakartta veya ramlarde bir sorun var ve günde 155 kere (!) donup kalıyor ve reset atmak zorunda kalıyorum ubuntu da, windows ortamında ise mavi ekranla karşılaşıyorum ve bunalttı artık. Bir an önce değiştirmek için sabırsızlanıyorum sistemi.

Yeni kartlar için ne kadar beklemem gerekir? Dediğiniz gibi gtx680 almak isterim ama bu alınabilir seviyelere ne zaman iner.

Yada ekran kartı hariç diğer parçaları alsam, elimdeki 9500gt ile bir süre devam edebilirim. Ekran kartlarının fiyatları düştüğünde alıp taksam akıllıca bir davranışta bulunmuş olur muyum sizce?

Dediğim gibi sürekli kapanan bir bilgisayarım var ve cinnet geçirmek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…