hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #11 Erenyldrr dedi: Bu sistem beni 5 yıl idare edecek ileriye dönük uyumluluk için oyunlar çok VRAM kullanmaya başladı bu yüzden AMD tercihim. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, o halde RX 6800 alınabilir bu sisteme ek olarak. Fiyat kesin yetecektir. 5600X ile sorunsuz kullanırsınız, hatta yanlış hatırlamıyorsam artık AMD işlemciler ile ekran kartları biraz daha performanslı çalışacakmış.
Erenyldrr dedi: Bu sistem beni 5 yıl idare edecek ileriye dönük uyumluluk için oyunlar çok VRAM kullanmaya başladı bu yüzden AMD tercihim. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, o halde RX 6800 alınabilir bu sisteme ek olarak. Fiyat kesin yetecektir. 5600X ile sorunsuz kullanırsınız, hatta yanlış hatırlamıyorsam artık AMD işlemciler ile ekran kartları biraz daha performanslı çalışacakmış.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 20 Kasım 2020 #12 Fiyatlar ne kadar uçmuş ya şuna bak araba parasına RX 6800XT'li sistem alamıyoruz.