22000 TL Laptop Önerisi

LoqqaL

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Android Developer
RTX 3060 Max-P, %100 sRGB IPS ekranı olan 16Gb RAM bulunan laptop tavsiye verebilir misiniz? Malesef bütçem belirttiğim miktarı geçmiyor.
(Masaüstü bilgisayar alamam)

Son düzenleme:
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.

RTX 3060 Max-P, %100 sRGB IPS ekranı olan 16Gb RAM bulunan laptop tavsiye verebilir misiniz? Malesef bütçem belirttiğim miktarı geçmiyor.
(Masaüstü bilgisayar alamam)
https://www.hepsiburada.com/ara?q=g...ia€20GeForce€20RTX€203060&siralama=artanfiyat Şöyle bir filtreleme yaptım. Lakin 21 den başlıyor hocam işine yararsa bir göz at derim. Bütçem az daha artabilir dersen artmaz yazmışsın ama eğer ki olursa o zaman kıyaslama yapalım cihazlarda.

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.
Acer modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi acaba, birde ekran sRGB mi belirtmemişler, araştırayım teşekkürler.
Asus TUF FX516PM-HN025 Intel Core i7 11370H 16GB 512GB SSD RTX3060 15.6" Freedos FHD Taşınabilir Bilgisayar
Kuponla birlikte 1k indirim alıyorum. Hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Acer modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi acaba, bir de ekran sRGB mi belirtmemişler, araştırayım teşekkürler.

ASUS TUF FX516PM-HN025 Intel Core i7 11370h 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" FreeDOS FHD taşınabilir bilgisayar.
Kuponla birlikte 1K indirim alıyorum. Hangisi daha iyidir?

Ben ASUS TUF aldım 20 gün filan oldu gayet memnunum hocam. Casper yanaşmanızı önermem çünkü bazı oyunlarda gerçekten bayağı yük biniyor GPU ve CPU'ya soğutma ve malzeme kalitesi yönünden ASUS TUF derim. Benim aldığım cihaz i7 11800h RTX 3050 512 GB SSD 16 GB RAM. 15'den aldım 3-4 günde o ürün bile 20 bin oldu. Ne alacaksanız hızlı olmanızı öneririm. Eğer varsa aynı fiyat bandında bu donanımda ASUS ROG da önerebilirim varsa ama.

Acer modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi acaba, bir de ekran sRGB mi belirtmemişler, araştırayım teşekkürler.

ASUS TUF FX516PM-HN025 Intel Core i7 11370h 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" FreeDOS FHD taşınabilir bilgisayar.
Kuponla birlikte 1K indirim alıyorum. Hangisi daha iyidir?

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000FX8OJ 23.500 TL bu ürün. İndiriminle 1K düşürürsün. 500 TL fazla bütçenden. Bu donanımı zaten MSI da bulman zor. Bakacağın en iyi markalardan biri asustur.
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000FX8OJ 23.500 TL bu ürün. İndiriminle 1K düşürürsün. 500 TL fazla bütçenden. Bu donanımı zaten MSI da bulman zor. Bakacağın en iyi markalardan biri asustur.

Bir ekleme: Seçim yaparken RAM'lerin Single mi Dual mı olduğuna da bakmanızı öneririm. Dual'ın faydası çoğu oyunda 5-15 FPS oynaması. Dezavantajı ise ileride RAM yükseltmesi yaparken 2 RAM almanız gerekecek. Şahsen benim makinede Single RAM kıyaslıyorum diğer cihazlarla 2x8'lerde az da olsa fark var ha takılmaya gerek var mı bence yok.

Acer modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi acaba, birde ekran sRGB mi belirtmemişler, araştırayım teşekkürler.

Asus TUF FX516PM-HN025 Intel Core i7 11370H 16GB 512GB SSD RTX3060 15.6" Freedos FHD Taşınabilir Bilgisayar
Casper excalibur'dan koşarak uzaklaşın, asus tuf'un işlemcisi pek iyi değil.
İstediğiniz laptop monster 25.1 ama fiyatı daha pahalı, indirim olursa kaçırmayın.

Bir ekleme: Seçim yaparken RAM'lerin Single mi Dual mı olduğuna da bakmanızı öneririm. Dual'ın faydası çoğu oyunda 5-15 FPS oynaması. Dezavantajı ise ileride RAM yükseltmesi yaparken 2 RAM almanız gerekecek. Şahsen benim makinede Single RAM kıyaslıyorum diğer cihazlarla 2x8'lerde az da olsa fark var ha takılmaya gerek var mı bence yok.
Bu laptop güzelmiş.
Casper excalibur'dan koşarak uzaklaşın, asus tuf'un işlemcisi pek iyi değil.
İstediğiniz laptop monster 25.1 ama fiyatı daha pahalı, indirim olursa kaçırmayın.

Bu laptop güzelmiş.
Ek olarak bu laptopa bakabilirsiniz ama asus rog daha iyi.

Attıkların ikisi alınmaz berbat.

23500₺ olan güzelmiş, para bulmaya çalışıcam ama umarım o arada fiyat yükselmez.
O malesef beni aşıyor. :(

Sizce üsttekini mi alayım yoksa bir umut monster indirim yapar diye bekleyeyim mi? Varsa başka tavsiyeleriniz ona da açığım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı