22000 TL laptop önerisi

Bütçe
22000

Redd21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, maksimum 22.000 TL bütçem var. Hem oyun hem iş bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum. O yüzden ağırlık olarak hafif olursa ve şarjı da iyi gidebilirse daha iyi olur.
Oyunlarda grafik beklentim fazla yok fakat en azından düşük ayarlarda 60 FPS almak isterim. RDR 2 FIFA gibi oyunlar oynuyorum.
O bütçelerde şarjı ve taşınabilirliği açısından iyi bir bilgisayar önerirseniz sevinirim.

RDR2 de yukarıdaki laptopla orta/yüksek ayarlarda 70fps alırsınız.(Ben bu laptopu alırdım ve de aldım).
O bütçeye şarj ve taşınabilirlik konusunu düşünme lüksünüz yok.

Aşağıdaki laptop ise 17K, muhtemelen RDR2 de orta y/yüksek ayarlarda 55-60 fps alırsınız.

Son düzenleme:
RDR2 de yukarıdaki laptopla orta/yüksek ayarlarda 70FPS alırsınız.(bende bu laptop var).
O bütçeye şarj ve taşınabilirlik konusunu düşünme lüksünüz yok.

Aşağıdaki laptop ise 17k, muhtemelen RDR2 de orta y/yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırsınız.

Hocam RAM 8 ve 3050 var yukarıdaki arkadaş 3050 Ti önermiş şarj sıkıntı çıkarsa bile üstteki daha iyidir.

Hocam RAM 8 ve 3050 var yukarıdaki arkadaş 3050 Ti önermiş şarj sıkıntı çıkarsa bile üstteki daha iyidir.
Beni onaylamak için mi yazdınız yoksa mesajımı okumadınız mı anlamadım.
Ben farklı birşey mi yazmışım ki?

Faydalı bir nokta ekleyeyim. 3050 ve 3050Tİ arasında düşünmeye değecek kadar bile fark yok. %6-8 FPS farkeder. Yukarıdaki laptoplar arasında düşünülecek tek şey işlemci. 3000 TL farka değip değmeyeceğine karar vermek ise konu sahibinin bileceği iş. ( Bence değer, zaten üsttekini aldım , yukarıda da belirttim.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı