22000 TL render ve oyun için PC önerisi

Bütçe
22000

Rather

Decapat
Daha fazla  
Dostlar herkese selamlar, konu açmaktan, araştırma yapmaktan hangisi daha iyi hangisi nasıl vs. bakmaktan inanılmaz derecede sıkıldım artık. Bazı attıklarınızı beğenmedim kusura bakmayın. Render yapacağım ve oyun oynayacağım bir sistem toplamak istiyorum. Lakin şöyle bir durum var anakart ve ekran kartının aynı marka olmasını özellikle istiyorum lütfen bunu dikkate alın. Palit, Zotac ekran kartı almak istemiyorum ve upgrade, kutusuz işlemci almak istemiyorum. Bütçe konusunda 22K kadar yolu var. Bu konuda yardımcı olursanız inanılmaz sevinirim. İyi akşamlar, sağlıklı günler. AMD, Intel hiç fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
5900X + B550-E.
RAM olarak bundan iki tane çok iyi olur ama Trident Z Neo'da olabilir tabii render için olduğunu düşünerek 32 GB diyorum. Programa göre değişebilir.
Veya
Veya
Ekran kartı ile anakart aynı marka olmasa herhangi bir 3080 derdim ama aynı olmalı dediğiniz için anakartın Gigabyte olması lazım çünkü ASUS TUF fiyatı 12K.
5900X'i de ayrı alırsınız ama bu sefer de fiyat yükseliyor ve daha kötü anakart. Yani önerim çok aşırı önemli değilse anakart ile ekran kartı markası aynı olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…