Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 16 Mayıs 2022 #1 Böyle bir şey topladım. Eksikleri ve şunu alma şunu al dediklerinizi yazar mısınız?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Mayıs 2022 #2 PSU'yu değiştirin.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 16 Mayıs 2022 #3 22K'ya pek iyi bir sistem değil daha iyi sistem öneren arkadaşlar gelir birazdan.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #4 22,5K'ya göre çok kötü.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 16 Mayıs 2022 #5 Ed1tH dedi: 22K'ya pek iyi bir sistem değil daha iyi sistem öneren arkadaşlar gelir birazdan. Genişletmek için tıkla... Lorna Shore dedi: 22,5K'ya göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Tamam önerilerinizi bekliyorum. 342524 dedi: PSU'yu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Markadan dolayımı?
Ed1tH dedi: 22K'ya pek iyi bir sistem değil daha iyi sistem öneren arkadaşlar gelir birazdan. Genişletmek için tıkla... Lorna Shore dedi: 22,5K'ya göre çok kötü. Genişletmek için tıkla... Tamam önerilerinizi bekliyorum. 342524 dedi: PSU'yu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Markadan dolayımı?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 16 Mayıs 2022 #6 Snorem dedi: Markadan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. PSU çok kalitesiz bir PSU. Power Boost'ın hiçbir PSU'sunu almayın.
Snorem dedi: Markadan dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. PSU çok kalitesiz bir PSU. Power Boost'ın hiçbir PSU'sunu almayın.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 16 Mayıs 2022 #7 Topladığınız sistemin benzerlerini itopya'da hazır sistemlerde 14-15k civarına bulabilirsiniz.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 16 Mayıs 2022 #8 Ed1tH dedi: Evet. PSU çok kalitesiz bir PSU. Power Boost'ın hiçbir PSU'sunu almayın. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu nasıl? Porsche 911 GT3 RS dedi: Topladığınız sistemin benzerlerini itopya'da hazır sistemlerde 14-15k civarına bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivinden falan izliyorum adam hazır sistemlere göre daha avantajlı sistem topluyor. Hazır mı almalıyım?
Ed1tH dedi: Evet. PSU çok kalitesiz bir PSU. Power Boost'ın hiçbir PSU'sunu almayın. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu nasıl? Porsche 911 GT3 RS dedi: Topladığınız sistemin benzerlerini itopya'da hazır sistemlerde 14-15k civarına bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivinden falan izliyorum adam hazır sistemlere göre daha avantajlı sistem topluyor. Hazır mı almalıyım?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 16 Mayıs 2022 #9 Snorem dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu nasıl? Donanım arşivinden falan izliyorum adam hazır sistemlere göre daha avantajlı sistem topluyor. Hazır mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hazır almalısınız.
Snorem dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu nasıl? Donanım arşivinden falan izliyorum adam hazır sistemlere göre daha avantajlı sistem topluyor. Hazır mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hazır almalısınız.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #10 22000TL'ye hiç değmeyecek bir sistem toplamışsınız bu sistemin rakibi bilgisayar bazen 10k ya iniyor İtopya'da. İsterseniz büyük indirimleri bekleyip alabilirsiniz veya şimdi hemen istiyorsanız daha ucuza sitede mevcut.
22000TL'ye hiç değmeyecek bir sistem toplamışsınız bu sistemin rakibi bilgisayar bazen 10k ya iniyor İtopya'da. İsterseniz büyük indirimleri bekleyip alabilirsiniz veya şimdi hemen istiyorsanız daha ucuza sitede mevcut.