Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Skytraz dedi: Kontrol edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada açıksa da kapatın. Çünkü işlemci tam güçte çalışacaktır.
Skytraz dedi: Kontrol edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada açıksa da kapatın. Çünkü işlemci tam güçte çalışacaktır.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 434 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #12 Umut Nas dedi: Ha bu arada açıksa da kapatın. Çünkü işlemci tam güçte çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Auto ayarındaydı disabled mi yapmalıydım?
Umut Nas dedi: Ha bu arada açıksa da kapatın. Çünkü işlemci tam güçte çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Auto ayarındaydı disabled mi yapmalıydım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #13 Skytraz dedi: Auto ayarındaydı disabled mi yapmalıydım? Genişletmek için tıkla... Disabled yapın. Tekrardan GHz kontrolü yapın. CPB, Turbo Mode anlamına geliyor zaten
Skytraz dedi: Auto ayarındaydı disabled mi yapmalıydım? Genişletmek için tıkla... Disabled yapın. Tekrardan GHz kontrolü yapın. CPB, Turbo Mode anlamına geliyor zaten
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 434 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #14 Umut Nas dedi: Disabled yapın. Tekrardan GHz kontrolü yapın. CPB, Turbo mode anlamına geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor.
Umut Nas dedi: Disabled yapın. Tekrardan GHz kontrolü yapın. CPB, Turbo mode anlamına geliyor zaten Genişletmek için tıkla... Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #15 Skytraz dedi: Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Auto'da kalsın. (Yüksek performans istiyorsanız) 3.70 GHz'ye yükte çıkacaktır.
Skytraz dedi: Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Auto'da kalsın. (Yüksek performans istiyorsanız) 3.70 GHz'ye yükte çıkacaktır.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #16 Skytraz dedi: Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece auto ve disabled mi var?
Skytraz dedi: Auto'da 3.70'e arada bir çıkıyordu kapalıyken hiç çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece auto ve disabled mi var?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #17 Umut Nas dedi: Sadece auto ve disabled mi var? Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda enabled olmaz genelde auto olur.
Umut Nas dedi: Sadece auto ve disabled mi var? Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda enabled olmaz genelde auto olur.