2200G için GTX 1650 mi, 1050 Ti mı?

Teşekkürler RX 570 almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Expendition modeli ucuz ve güzel değil önermiyorum ben alacaksanız ROG STRIX ya da Sapphire Nitro alın. Expendition'un malzeme kalitesi de kötü Lite sürüm gibi.

Expendition modeli ucuz ve güzel değil önermiyorum ben alacaksanız ROG STRIX ya da Sapphire Nitro alın. Expendition'un malzeme kalitesi de kötü Lite sürüm gibi.
Anladım. Sanırım Sapphire alacağım herkes onu öneriyor. Teşekkürler.

Son sürücü hariç her şey iyiydi. Hazır olmadan piyasaya sürmüşler sanırım. Çünkü ikimizin de aynı nedenden dolayı çökme yaşamamız şans olamaz. Sürücü konusunda AMD kesinlikle iyileştirme yapıyor. İzlediğim bi' teste göre Nvidia'da sürücüler arası performans farkı neredeyse yokken AMD'de %5-10 arası performans artışı olmuş. Hem iyi hem kötü aslında. İyileştirme yapmaları iyi ancak en başta Nvidia gibi bi' sürücü çıkarsaydılar da kartın tam performansını zamanında görseydik. Mesela RX 580 ilk çıktığında performans açısından 1060'ın kırpılmış modeliyle aynıydı neredeyse. Şimdi 1060'dan daha iyi sonuçlar veriyor. Hatta Vulkan ve AMD destekli oyunlarda 1070'i deviriyor. Eskiden Nvidia'dan daha stabil driverlar yapan şirket şimdi saçma sorunlarla uğraşıyor, düştüğü durum içler acısı.

AMD RX 5500 çıkışı yaklaşırken beklenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…