DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Ekran kartını silme aşamasında takmana gerek yok. AMD sürücüsünü sileceksin. Daha sonra ekran kartını takıp Radeon software ile sürücüyü yükleyecekisn.
Ekran kartını silme aşamasında takmana gerek yok. AMD sürücüsünü sileceksin. Daha sonra ekran kartını takıp Radeon software ile sürücüyü yükleyecekisn.
Attıgınız şeyden yapıyorum hemen bilgi yazısı atarım.
ama son bir soru benim ki apu ekran kartı secicem demi yinede
ve güvenli moda gecmeme gerek var mı
Attıgınız şeyden yapıyorum hemen bilgi yazısı atarım.
ama son bir soru benim ki apu ekran kartı secicem demi yinede
ve güvenli moda gecmeme gerek var mı