aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 11 Mart 2022 #21 erme dedi: AMD sürücüsünü sileceksiniz. O kadar. Sonra da geri yükleyeceksiniz. Yok. Genişletmek için tıkla... Driver sildim DDU ile ekran kartimi taktim ve dondu ekran kartinin da mi driver sileceğim.
erme dedi: AMD sürücüsünü sileceksiniz. O kadar. Sonra da geri yükleyeceksiniz. Yok. Genişletmek için tıkla... Driver sildim DDU ile ekran kartimi taktim ve dondu ekran kartinin da mi driver sileceğim.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 11 Mart 2022 #22 aliak dedi: Driver sildim DDU ile ekran kartimi taktim ve dondu ekran kartinin da mi driver sileceğim. Genişletmek için tıkla... Evet hepsini silin ekran kartı driverlarının ondan sonra sadece hariciyi kurmayı deneyin.
aliak dedi: Driver sildim DDU ile ekran kartimi taktim ve dondu ekran kartinin da mi driver sileceğim. Genişletmek için tıkla... Evet hepsini silin ekran kartı driverlarının ondan sonra sadece hariciyi kurmayı deneyin.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 11 Mart 2022 #23 erme dedi: AMD sürücüsünü sileceksiniz. O kadar. Sonra da geri yükleyeceksiniz. Yok. Genişletmek için tıkla... Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim?
erme dedi: AMD sürücüsünü sileceksiniz. O kadar. Sonra da geri yükleyeceksiniz. Yok. Genişletmek için tıkla... Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Mart 2022 #24 aliak dedi: Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim? Genişletmek için tıkla... Radeon software ile sürücüyü tekrar yükleyin.
aliak dedi: Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim? Genişletmek için tıkla... Radeon software ile sürücüyü tekrar yükleyin.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 11 Mart 2022 #25 aliak dedi: Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim? Genişletmek için tıkla... erme dedi: Radeon software ile sürücüyü tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yukleme yapamiyorum cunku en az 1 dk gecmeden donuyoe ve hic bir sey yapamiyorum
aliak dedi: Drever sildim fakat donma işlemi devam ediyor arada bir donuyor taktıgım ekran kartını da mı sileceğim? Genişletmek için tıkla... erme dedi: Radeon software ile sürücüyü tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yukleme yapamiyorum cunku en az 1 dk gecmeden donuyoe ve hic bir sey yapamiyorum
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Mart 2022 #26 aliak dedi: Yukleme yapamiyorum cunku en az 1 dk gecmeden donuyoe ve hiçbir şey yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... APU'yu kullanmayı deneyin.
aliak dedi: Yukleme yapamiyorum cunku en az 1 dk gecmeden donuyoe ve hiçbir şey yapamiyorum. Genişletmek için tıkla... APU'yu kullanmayı deneyin.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 11 Mart 2022 #27 erme dedi: APU'yu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... APU da gayet normsl sekilde oyun fslan gire biliuorum.
erme dedi: APU'yu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... APU da gayet normsl sekilde oyun fslan gire biliuorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Mart 2022 #28 aliak dedi: APU da gayet normsl sekilde oyun fslan gire biliuorum. Genişletmek için tıkla... APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz?
aliak dedi: APU da gayet normsl sekilde oyun fslan gire biliuorum. Genişletmek için tıkla... APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz?
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 11 Mart 2022 #29 erme dedi: APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii erme dedi: APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... APU driver yuklencek ya geri sileyim mi?
erme dedi: APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii erme dedi: APU ile sürücüyü kurup harici ekran kartını tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... APU driver yuklencek ya geri sileyim mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Mart 2022 #30 aliak dedi: APU driver yuklencek ya geri sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Silmeyin.