E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Mart 2022 #41 aliak dedi: Yardımlarınızdan dolayı cidden cok ama cok teşekkür ederim ekrana karını alalı 2 hafta oldu ama kulanmıyordum sayenizde cok mutlu oldum <3 Genişletmek için tıkla... Rica ederim. aliak dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-pm-bs51527 Bu işime yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz.
aliak dedi: Yardımlarınızdan dolayı cidden cok ama cok teşekkür ederim ekrana karını alalı 2 hafta oldu ama kulanmıyordum sayenizde cok mutlu oldum <3 Genişletmek için tıkla... Rica ederim. aliak dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-pm-bs51527 Bu işime yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Mart 2022 #42 erme dedi: Rica ederim. Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz. Genişletmek için tıkla... anladım teşekürler
erme dedi: Rica ederim. Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz. Genişletmek için tıkla... anladım teşekürler
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 12 Mart 2022 #43 aliak dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-pm-bs51527 Bu işime yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Bunu alacağıma benim attığım kabloyu alırım dönüştürücü için 64 TL vermeye değmez üzerine ekleyip attığım kaliteli kabloyu alın. erme dedi: Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok.
aliak dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-mini-displayport-displayport-donusturucu-dk-hd-amdpxdp-pm-bs51527 Bu işime yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Bunu alacağıma benim attığım kabloyu alırım dönüştürücü için 64 TL vermeye değmez üzerine ekleyip attığım kaliteli kabloyu alın. erme dedi: Bu farklı bir şey. Laptoplar için daha çok. Size yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Mart 2022 #44 ressh dedi: Bunu alacağıma benim attığım kabloyu alırım dönüştürücü için 64 TL vermeye değmez üzerine ekleyip attığım kaliteli kabloyu alın. Hayır alakası yok. Genişletmek için tıkla... bana orjinal dp gelmişti de o yüzden sordum fark etmiyorsa onu kulanıyım diye orjinal asus dp si ile bu aynı kalite mi peki
ressh dedi: Bunu alacağıma benim attığım kabloyu alırım dönüştürücü için 64 TL vermeye değmez üzerine ekleyip attığım kaliteli kabloyu alın. Hayır alakası yok. Genişletmek için tıkla... bana orjinal dp gelmişti de o yüzden sordum fark etmiyorsa onu kulanıyım diye orjinal asus dp si ile bu aynı kalite mi peki
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 12 Mart 2022 #45 aliak dedi: bana orjinal dp gelmişti de o yüzden sordum fark etmiyorsa onu kulanıyım diye orjinal asus dp si ile bu aynı kalite mi peki Genişletmek için tıkla... Asusunki kalitelidir de m-dp to dp değildir o. eğer m-dp to dp ise kullanın zaten.
aliak dedi: bana orjinal dp gelmişti de o yüzden sordum fark etmiyorsa onu kulanıyım diye orjinal asus dp si ile bu aynı kalite mi peki Genişletmek için tıkla... Asusunki kalitelidir de m-dp to dp değildir o. eğer m-dp to dp ise kullanın zaten.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Mart 2022 #46 ressh dedi: Asusunki kalitelidir de m-dp to dp değildir o. eğer m-dp to dp ise kullanın zaten. Genişletmek için tıkla... hee hepsi olmuyor ozaman size de cok teşekür ederim cevaplamalrınız yardımlarınız için )
ressh dedi: Asusunki kalitelidir de m-dp to dp değildir o. eğer m-dp to dp ise kullanın zaten. Genişletmek için tıkla... hee hepsi olmuyor ozaman size de cok teşekür ederim cevaplamalrınız yardımlarınız için )
Ulupsu Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #47 cv450 al geç. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
cv450 al geç. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com