2200G Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Alktemar

Centipat

Böyle bir sistem yapayım diyorum. Yaklaşık 2 ay önce Monster laptopumun (4 yil sonunda) anakart güney çipi yandı. Icinden HDD ve SSD (M. 2) ayıkladım. Ayriyeten 300W PSU var. Elimde hic kullanılmamış. (APU sisteme yeterli olur mu bilmiyorum)
CS:GO, knight, LOL oynamayı seven birisiyim ancak amacım önce oyun değil, PC olsun yeterli.

Anakart önerisi bekliyorum özellikle. Aklimda ASUS Prime B350M-A vardi 330TL'den 550YE çıkmış. Biraz maddi sıkıntım var o yüzden Gigabyte A320-SH (350TL) i düşünüyorum. Uzun vade PC alıyorsan özellikle anakart saglam olacak, farkındayım ancak ucuz olanı alsam ne kaybederim?

Bütçe yoksa en mantıklısı ikinci ele yönelmek özellikle işlemci gibi bozulması zor bir parçada 300₺ çok rahat 2200G bulabilirsin A320 anakartlar 200₺ civarı yani sıfır A320 ye vereceğiniz parayı B450 alabilirsiniz yada B350 ramler çok ucuzladı ikinci ele gerek yok apu sistemi 300w psu rahat besler kasayı da kafanıza göre alabilirsiniz kasa+psu+ssd satan biri vardı forumda 360₺ oralara bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı