2200TL'ye çanta alınır mı?

485936

Hectopat
Okulda, sporda, günlük kullanımda bir çanta istiyordum ve askeri tarzı büyük çantaları severim. Patch takmayı falan severim. O yüzden böyle bir çanta buldum sizce alınır mı? Yok askere mi gideceksin yok zırh da vereyim diyecekler ne olursun yazmasın.

Çok iyi çantaymış bu arada. Param olsa alırdım.

Bulabilirsem alıntı gireyim hocam üzerinden 3 yıl geçti. Özel bir siteden almıştım sizin gibi
Hocam bu sitenin yorumlarına baktım ekşi'den 2021 ve 2024 yorumlarını gördüm hep düşük ağırlıkta sağdan soldan cortlamış. Hep dik dik nereye kadar. Biraz hevesim kaçtı gibi.

FS TACTİCAL ÇANTA KÜÇÜK | askerimalzeme.net

Kumaşıyla falan en çok benzeyen bunu bulabildim. Tek fark benimkinin cırtlı kısmı üstteki kısımda değil altta. Birde ben bunu staj yaparken palaska ile kullandığım için palaskama takılıp biraz deforme olmuştu ancak gündelik kullanımda bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Hocam bu sitenin yorumlarına baktım ekşi'den 2021 ve 2024 yorumlarını gördüm hep düşük ağırlıkta sağdan soldan cortlamış. Hep dik dik nereye kadar. Biraz hevesim kaçtı gibi.
Ben hiç yırtılma sorununu yaşamadım. O yüzden bunun hakkında pek yorum yapamam

+ Attığım çanta single sword. Şuan fark ettim benimki de öyleydi. Elbette kefil olamam ama single swordun botunu da, pek çok ürününü de kullanmış biri olarak kalitesinin hırpalanmadığı sürece kötü olmadığını söyleyebilirim

Sizce dediğiniz çantayı mı alayım buda güzel gibi duruyor. Bir de patch yeri aşağıda değil mi?

Sizce dediğiniz çantayı mı alayım buda güzel gibi duruyor. Bir de patch yeri aşağıda değil mi?
Tamamen sizin üründen beklentinize kalmış. Benim attığımda suluk kısmı bulunmuyor. Peç yeri yukarıda hocam. Ayrıca oraya da peç takmanızı pek tavsiye etmem kolaylıkla sökülebiliyor bir yere takılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…