2200TL'ye FX8350 + M5A97 R2.0 + R9 270X Sistem Nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güç kaynağın 750W veya üstü olsun. "Yeter" diyip geçme, alacağın bir donanımı zorlayarak ömründen kırpmanın veya diğer parçaları riske atmanın hiçbir anlamı yok. Ben FX-4100 kullanıyorum ve ona rağmen (yatırım da olsun diye) 750W PSU sahibiyim. Hele ki CrossFire yapacaksan kesinlikle lazım.

RAM olarak da, Corsair'in "Pro" serisi var, fiyatı hemen hemen aynı olması lazım ancak oyunlarda 1-2 FPS daha fazla almanı sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar 250tl
Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar 286 TL

Toplam 536 TL.

Benim sistemdeki anakart ve işlemci ise 421 TL tutuyor. Anakart ve işlemciyi değiştirmek az tutar. Ama ekran kartı yüksek bir bedele mal olur. i3 4150'nin bile potansiyeli var şu an. İlla kendi sistemimi al demiyorum ama daha fazla performans istiyorsan i3 4150 ile R9 290 ikilisini almalısın.

Dediğiniz anakartı alacaktım zaten. İşlemciden de kısayım o zaman. Büyük miktarda parayı ekran kartına vereyim, çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Bir şey daha isteyecektim sizlerden. Bana uygun fiyatlı, içi falan geniş bir kasa önerir misiniz? Zalman Z11 Plus alacaktım, arkadaşlar küçük dedi ona da. Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…