toddille Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 2 30 Mayıs 2019 #1 Bütçem 220 TL daha fazla artırma imkanım yok. Aklımda Gamepower warlock var. Sizlerinde tavsiyesini bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2019
Bütçem 220 TL daha fazla artırma imkanım yok. Aklımda Gamepower warlock var. Sizlerinde tavsiyesini bekliyorum.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 30 Mayıs 2019 #2 Forumda birçok kişi Warlock ile sorunlar yaşamış. Bence 220 Liranızı çöpe atmayın. Örneğin: Gamepower Warlock Tuş Arızası - Technopat Sosyal (Konu içerisinde birden fazla sorun yaşayan var.) Mekanik olmayan ancak daha kaliteli klavyelere yönelmenizde yarar var. Bloody B120 Sharkoon Skiller SGK4 Asus Cerberus
Forumda birçok kişi Warlock ile sorunlar yaşamış. Bence 220 Liranızı çöpe atmayın. Örneğin: Gamepower Warlock Tuş Arızası - Technopat Sosyal (Konu içerisinde birden fazla sorun yaşayan var.) Mekanik olmayan ancak daha kaliteli klavyelere yönelmenizde yarar var. Bloody B120 Sharkoon Skiller SGK4 Asus Cerberus
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.047 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2019 #3 30 40 lira daha ekleyip Corsair K55 ya da Cooler Master Masterkeys Lite L almanızı tavsiye ederim. İki üründe tartışmasız derecede kaliteli ve mekanik hissiyatına en yakın ürün Masterkeys Lite L. Yarı mekanikte denebilir.
30 40 lira daha ekleyip Corsair K55 ya da Cooler Master Masterkeys Lite L almanızı tavsiye ederim. İki üründe tartışmasız derecede kaliteli ve mekanik hissiyatına en yakın ürün Masterkeys Lite L. Yarı mekanikte denebilir.
toddille Decapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 2 31 Mayıs 2019 #4 Corsair K55 aldım. Teşekkür ederim. Yarın gelecek inşallah.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.047 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2019 #5 toddille dedi: Corsair K55 aldım. Teşekkür ederim. Yarın gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle
toddille dedi: Corsair K55 aldım. Teşekkür ederim. Yarın gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle