moriste Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #11 DarKSaGaa dedi: Alınabilir bir model. Dilerseniz Instagram üzerinden yardımcı olabilirim size. @l. Darksa. Genişletmek için tıkla... @DarKSaGaa yazdım bir bakarsanız sevinirim profil fotoğraf aynı.
DarKSaGaa dedi: Alınabilir bir model. Dilerseniz Instagram üzerinden yardımcı olabilirim size. @l. Darksa. Genişletmek için tıkla... @DarKSaGaa yazdım bir bakarsanız sevinirim profil fotoğraf aynı.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 16 Kasım 2021 #12 Emlol dedi: Biliyorum, en azından kingston olsun. Sadece windows kuracağı için pek bakmadım. Genişletmek için tıkla... En azından Kingston mu olsun? Ne demek bu? Marka takıntısı için kötü ürün almakta adet oldu.
Emlol dedi: Biliyorum, en azından kingston olsun. Sadece windows kuracağı için pek bakmadım. Genişletmek için tıkla... En azından Kingston mu olsun? Ne demek bu? Marka takıntısı için kötü ürün almakta adet oldu.
moriste Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #13 erme dedi: En azından Kingston mu olsun? Ne demek bu? Marka takıntısı için kötü ürün almakta adet oldu. Genişletmek için tıkla... WD 250GB Blue aldım kendim de WD 500GB HDD kullanıyorum 7 yıldır umarım uzun ömürlü bir SSD'dir kur yüzünden SSD fiyatları da arttı galiba 388TL'ye aldım Amazon Prime'dan.
erme dedi: En azından Kingston mu olsun? Ne demek bu? Marka takıntısı için kötü ürün almakta adet oldu. Genişletmek için tıkla... WD 250GB Blue aldım kendim de WD 500GB HDD kullanıyorum 7 yıldır umarım uzun ömürlü bir SSD'dir kur yüzünden SSD fiyatları da arttı galiba 388TL'ye aldım Amazon Prime'dan.
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #14 Eşeğin boşluğunu hissettim de