Bende de aynı kulaklık var. Nereden aldığımı hatırlamıyorum. Güvenmiyorsanız almasaydınız. Siz daha ucuz var mı dediniz linkini attım. İlla buradan alın diye bir şey demedim. Bir de kutu açıldığı için iade olmama gibi bir durum yok bilgine.
Bende de aynı kulaklık var. Nereden aldığımı hatırlamıyorum. Güvenmiyorsanız almasaydınız. Siz daha ucuz var mı dediniz linkini attım. İlla buradan alın diye bir şey demedim. Bir de kutu açıldığı için iade olmama gibi bir durum yok bilgine.
Ben bir şey demiyorum gelmişsin ürün linki paylaşıyorsun aldıktan sonra güvenli mi bilmiyorum diyorsun. Güvenli olup olmadığını bilmiyorsan atmazsın. Bu kadar basit. Daha da yazma lütfen. Ayrıca iade kabul edildiğini nereden biliyorsun?
Ben bir şey demiyorum gelmişsin ürün linki paylaşıyorsun aldıktan sonra güvenli mi bilmiyorum diyorsun. Güvenli olup olmadığını bilmiyorsan atmazsın. Bu kadar basit. Daha da yazma lütfen. Ayrıca iade kabul edildiğini nereden biliyorsun? Eki Görüntüle 1189325
Evet haklısın çok güvenli. O kadar güvenli ki şu an Trendyol üzerinden gelen sahte kulaklıklara bakıyorum ve giden paramı düşünüyorum. Hayır amazon gibi bir yerden almak yerine neden birine güvenip alıyorum ki? Suç bende.