CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #11 Wordiea dedi: İnşallah hocam, açıklandığı gün burada görüşürüz o zaman. @Mrmorgan Burdur makine mühendisliği geldi. Sizin hocam? Genişletmek için tıkla... Bende burdur makine mühendisliğindeyim 2.sınıf yardımcı olabilirsem olayım.
Wordiea dedi: İnşallah hocam, açıklandığı gün burada görüşürüz o zaman. @Mrmorgan Burdur makine mühendisliği geldi. Sizin hocam? Genişletmek için tıkla... Bende burdur makine mühendisliğindeyim 2.sınıf yardımcı olabilirsem olayım.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #12 denciz dedi: Geldi mi kanka merak ettim bir anda. Genişletmek için tıkla... Geldi kanka, desteklediğiniz ve tebrik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. CeoPotato dedi: Bende burdur makine mühendisliğindeyim 2.sınıf yardımcı olabilirsem olayım. Genişletmek için tıkla... Hocam gökte ararken burada buldum cidden, bende okuldan birini arıyordum, kafamda çok fazla soru var da.
denciz dedi: Geldi mi kanka merak ettim bir anda. Genişletmek için tıkla... Geldi kanka, desteklediğiniz ve tebrik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. CeoPotato dedi: Bende burdur makine mühendisliğindeyim 2.sınıf yardımcı olabilirsem olayım. Genişletmek için tıkla... Hocam gökte ararken burada buldum cidden, bende okuldan birini arıyordum, kafamda çok fazla soru var da.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #13 Wordiea dedi: Geldi kanka, desteklediğiniz ve tebrik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hocam gökte ararken burada buldum cidden, bende okuldan birini arıyordum, kafamda çok fazla soru var da. Genişletmek için tıkla... İletişim sağlayabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olayım . Bende belki bizim üniversite gelmiştir diye merakımdan bakayım dedim harbi bizim bölümmüş.
Wordiea dedi: Geldi kanka, desteklediğiniz ve tebrik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hocam gökte ararken burada buldum cidden, bende okuldan birini arıyordum, kafamda çok fazla soru var da. Genişletmek için tıkla... İletişim sağlayabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olayım . Bende belki bizim üniversite gelmiştir diye merakımdan bakayım dedim harbi bizim bölümmüş.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #14 CeoPotato dedi: İletişim sağlayabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olayım . Bende belki bizim üniversite gelmiştir diye merakımdan bakayım dedim harbi bizim bölümmüş. Genişletmek için tıkla... Hahaha cidden hayat bazen tesadüflerden ibaret. Instagram vereyim hocam basarisesinn hesabın adı oradan mesajınızı bekliyorum.
CeoPotato dedi: İletişim sağlayabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olayım . Bende belki bizim üniversite gelmiştir diye merakımdan bakayım dedim harbi bizim bölümmüş. Genişletmek için tıkla... Hahaha cidden hayat bazen tesadüflerden ibaret. Instagram vereyim hocam basarisesinn hesabın adı oradan mesajınızı bekliyorum.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 16 Ağustos 2024 #15 Geldi valla hocam şükür.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #16 Mrmorgan dedi: Geldi vallahi hocam şükür. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun hocam, çok sevindim.
Mrmorgan dedi: Geldi vallahi hocam şükür. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun hocam, çok sevindim.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #17 Mrmorgan dedi: Geldi valla hocam şükür. Genişletmek için tıkla... Sizin neresi geldi hocam.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 16 Ağustos 2024 #18 CeoPotato dedi: Sizin neresi geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi makine mühendisliği.
CeoPotato dedi: Sizin neresi geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi makine mühendisliği.