DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 19 Ağustos 2020 #1 GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Trendyol Arkadaşlar bu fiyata outemu Red Switch olur mu? Ona göre alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Trendyol Arkadaşlar bu fiyata outemu Red Switch olur mu? Ona göre alacağım.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 19 Ağustos 2020 #2 Alınmaz kronik sorunlu bir klavye.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 19 Ağustos 2020 #3 Gamepower'ın adeta reklam yüzü olan Donanım Arşivi bile Instagram hikayesinde alınmayacağından, kötü olduğundan bahsetti. Tavsiye etmiyorum.
Gamepower'ın adeta reklam yüzü olan Donanım Arşivi bile Instagram hikayesinde alınmayacağından, kötü olduğundan bahsetti. Tavsiye etmiyorum.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #4 DJ Dikkatt dedi: GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Trendyol Arkadaşlar bu fiyata outemu Red Switch olur mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Asla ve asla alma aynısı aldım 12 gün de W ve A tuşu bozuldu Trust gxt890 alacağım tavsiyemdir çok fazla öneren var.
DJ Dikkatt dedi: GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye | Trendyol Arkadaşlar bu fiyata outemu Red Switch olur mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Asla ve asla alma aynısı aldım 12 gün de W ve A tuşu bozuldu Trust gxt890 alacağım tavsiyemdir çok fazla öneren var.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #5 teşekkürler arkadaşlar peki önereceğiniz klavye varmı 300 ü aşmadan
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #6 DJ Dikkatt dedi: Teşekkürler arkadaşlar peki önereceğiniz klavye var mı 300'ü aşmadan. Genişletmek için tıkla... Yani bu iyi gibi pek alternatif yok bu bütçede, aslında Gamepower Calypso ve Trust GXT 890 önerecektim fakat çok pahalılaşmışlar. GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
DJ Dikkatt dedi: Teşekkürler arkadaşlar peki önereceğiniz klavye var mı 300'ü aşmadan. Genişletmek için tıkla... Yani bu iyi gibi pek alternatif yok bu bütçede, aslında Gamepower Calypso ve Trust GXT 890 önerecektim fakat çok pahalılaşmışlar. GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #7 Umut 77 dedi: Yani bu iyi gibi pek alternatif yok bu bütçede, aslında Gamepower Calypso ve Trust GXT 890 önerecektim fakat çok pahalılaşmışlar. GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Red Switch'i var mı bunun 10 lira aşsada bir şey olmaz.
Umut 77 dedi: Yani bu iyi gibi pek alternatif yok bu bütçede, aslında Gamepower Calypso ve Trust GXT 890 önerecektim fakat çok pahalılaşmışlar. GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Red Switch'i var mı bunun 10 lira aşsada bir şey olmaz.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Ağustos 2020 #8 Ogre de kronik sorunlu onun yerine Warlock tercih edebilirsiniz. Bloody klavyelere de bakın.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: Ogre de kronik sorunlu onun yerine Warlock tercih edebilirsiniz. Bloody klavyelere de bakın. Genişletmek için tıkla... Ogre'nin ne sorunları var ki?
Kayseri Mantısı dedi: Ogre de kronik sorunlu onun yerine Warlock tercih edebilirsiniz. Bloody klavyelere de bakın. Genişletmek için tıkla... Ogre'nin ne sorunları var ki?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Ağustos 2020 #10 Umut 77 dedi: Ogre'nin ne sorunları var ki? Genişletmek için tıkla... Tuşlarda temassızlık sorunu varmış. Araya giren tozlardan dolayı olabileceğini söyledi forumdan biri.
Umut 77 dedi: Ogre'nin ne sorunları var ki? Genişletmek için tıkla... Tuşlarda temassızlık sorunu varmış. Araya giren tozlardan dolayı olabileceğini söyledi forumdan biri.