2242 M.2 SSD önerisi

maverick1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JWTx model laptop var.
Bu cihazda 2280 slotu dolu 512 GB SSD var ve 1 TB'a kadar destekliyor. Diğer 2242 olan SSD slotu ise boş ve 512 GB'a kadar destekliyor.
Şimdi 2280 1TB SSD alıp eldeki 512 GB 2280 SSD'yi boşta tutmak / satmak ile uğraşmamak için boşta duran 2242 slota 512 GB bir SSD alayım diyorum.
Yani 2242 SSD arıyorum fakat piyasada az var. Teknosa, N11 gibi pazaryerlerinde bazı satıcılar satıyor fakat sanırım 2.el olabilir. Eğer bunlardan alırsam sorun yaşar mıyım?
Örnek link: Mıcron 2450 M.2 2242 MTFDKCD512TFK 512 GB M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri

Bende de aynısı var hangi ssd yi seçtin söyleyebilir misin veya aldın mı?

Amazon üzerinden Samsung 2242 SSD almıştım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Kutusuz şekilde gelmişti.

İyi günler. Ben de yazdığınız durumu yaşıyorum. Amazondan aldığınız ürünün linkini atar mısınız? Ben de 2.el ürün almak istemem.

İyi günler. Ben de yazdığınız durumu yaşıyorum. Amazondan aldığınız ürünün linkini atar mısınız? Ben de 2.el ürün almak istemem.
Şuan stokta yok ama elmacık satıcısından almışım.
Bence alın geçin büyük ihtimal sıfır cihazları dağıttıklarında kalan parçaları veriyorlar. Garanti süreci biraz soru işareti olabilir. Ama çok düşünmeden aldım ben kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…