2242 SSD önerisi

Bütçe
450

msport

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Laptopuma 2242 SSD alacağım. WD SN530 (link), Samsung MZ-ALQ2560 (link) arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? Eğer başka önerileriniz varsa onları da alabilirim. Ayrıca bazı satıcıların kullanılmış ürün sattığını gördüm. Kullanılmış ürün CrystalDiskInfo'daki okunan ve yazılan veri boyutundan anlaşılır mı? Yoksa ürün sıfır bile olsa 20 30 GB okuma yazma verisi çıkıyor mu? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Samsung varken kimsenin WD önereceğini sanmam.
WD okuma daha hızlı gözüküyor, belki bu yüzden alınabilir.

Samsung varken kimsenin WD önereceğini sanmam.

Hocam Samsung'un rastgele okuma-yazma değerlerine bir türlü ulaşamadım. Ayrıca alanların paylaştığı fotoğraflarda Samsung 70 derecelerde çalışıyor bende o yüzden tereddütte kaldım.

Hocam Samsung'un rastgele okuma-yazma değerlerine bir türlü ulaşamadım.
Bende ulaşamadım enteresan gerçekten.

Hocam Samsung'un rastgele okuma-yazma değerlerine bir türlü ulaşamadım. Ayrıca alanların paylaştığı fotoğraflarda Samsung 70 derecelerde çalışıyor bende o yüzden tereddütte kaldım.
Aynı model olmayabilir ancak bunu buldum.

Dosya Ekleri

• asfsafsaf.PNG
    251,7 KB · Görüntüleme: 51
Bende ulaşamadım enteresan gerçekten.

Aynı model olmayabilir ancak bunu buldum.

Hocam sıralı okuma-yazma değerleri yeterli ama rastgele okuma-yazma değerleri daha önemli o yüzden arıyorum. 2 gündür girmediğim site yok sanki Samsung kimse duymasın diye toplattırmış

Nasıl bir çözüm buldunuz acaba yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…