225 TL'ye i5 4570 işlemci alınır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
İşlemcimden yeterince çektim, bu yüzden i5'e terfi etmek için ilanlara bakıyordum. Bir de ne göreyim 225 TL'ye i5 4570 satılıyor, sizce alınabilir mi?
Şüphem var sanki ağır kullanılmış olabilir fakat acil paraya ihtiyaç olduğu yazıyor :p
Aslına bakarsanız ikinci el i7 alabilecek gücüm var fakat RAM alacağım o yüzden sıkıntı, sadece oyun oynamıyorum render vb işlemler de yapıyorum, önerilerinizi bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden alıcak veya GeT ile alacaksan bencede alınabilir. i3 8100 ayarında işlemci. 4 çekirdek 4 izlek turbo frekanas 3.6 Ghz flan.
Anakartıda uygun baya bazı sitelerde 185 TL ye kadar bulunabiliyor.
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart Fiyatı
16 GB DDR3 te ucuzundan RAM eklersen ortalama 700 TL ye flan gayet uygun ve yeterli bir sistem kurabilirsin bence.

Elden değil maalesef get ile almayı düşünüyorum eğer satıcı uygun görürse. Tek sıkıntım işlemcinin hor kullanılması olasılığından çekiniyorum. RAM olarak 8 GB alıp toplamda 12 GB yapmayı planlıyorum. Son bir alternatif var oda İ7 4790 ve 4 GB RAM almak ama oda RAM slotlarım dolacak açıkçası 8 GB RAM kendi görüşümce bana yetmeyecek gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı