2250 TL Grafik Tasarım Amaçlı Sistem Önerisi

clareon

Megapat
Makaleler
3
PC'de render alınmayacak, temel amaç grafik tasarım. Genellikle Photoshop, Corel Draw gibi programlar kullanılacak. Fiyata monitör dahil. Intel ve Nvidia tabanlı olması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.

Grafik tasarımı istiyorsan bana kalırsa Nvidia kullanma işlemci olarak Intel seç ama GPU AMD olmalı şuan yeni nesil grafik tasarımı için AMD Radeon R9 295x2 yi kullanabilirsin mesela . 3 Monitör kullanırsan daha kolay olabilir senin için

2250 lira bütçeyle 295x2 ve üç monitör alabileceğimiz bir site varsa linkini atın da herkes yararlansın.

Kardeşim valla kusuruma bakma bütçene bakmamışım öyleyse tek bir monitör al 1500x1000 çözünürlükten çok olsun GPU'da Radeon R9 285 olabilir

Bunları ben de biliyorum. Şunu bunu alma değil, sistem tavsiyesi istedim. Lütfen yorum yapmayın. @Silinen üye sizden de tavsiye bekliyorum.

Şuanki fiyatları nasıl bilmiyorum ancak 1-1 buçuk ay önce topladıgım sistemlere bir bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…