2250 TL'ye Scyrox V6 alınır mı?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir arkadaş ile anlaştım temmuz ayında almış yani 5 aylık ürün temiz kullandığını iddia ediyor. Dolaptan alacağım komisyon yok. Dolapta tam 2300 TL'ye geliyor hatta kuponum var 2250 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı bu paraya?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-16-13-34-02-077_com.dolap.android-edit.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:

Kendim kullanıyorum, 1800 civarına almıştım. Malzeme kalitesi iyi değil ama bu fiyatta zaten alınabilecek A5 Ultra ve Zenith Pro var. Daha iyi ürün için SH01 bütçesine çıkmak lazım. Bence biraz fazla fiyatı.

Klavye-Fare hor kullanmaya çok müsait teçhizatlar, bu tip ürünleri 2. el olarak alınmasını asla tavsiye etmiyorum.

ne alınır max 3k ya

Durumuna dikkat edildiği sürece sorun oluşturmaz hocam. Altımda yazan farelerin çoğu 2. el.

Bütçede daha iyi ürün yok. Kendim bir üst modellerini kullanıyorum.
kanka ben bu ürünü alacağım sanırım 2200e başka mouse varmı ikinci elde olur sıfırda olur

kanka ben bu ürünü alacağım sanırım 2200e başka mouse varmı ikinci elde olur sıfırda olur

Sıfır olarak A5 Ultra ya da Zenith Pro , bütçe artarsa ES21 Pro var.

2. el daha iyisi çıkar diye düşünüyorum. Bence fiyatı fazla hala. 1900 liraya satan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…