2250 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Ozanayyıldız

Hectopat
Daha fazla  
Bu işlemci yerine O.C edilebilen aynı fiyat bir işlemci önerebilir misiniz? Ya da sizce bu yeterli mi? Lol, CS:GO, Dota 2 oynuyorum. Bir de Shadow of mordor oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum.

O fiyata gtx 960 lı i5 işlemcili bir kasa da toplayabilirsiniz, böyle olmamış sanki.

2500Tl için SSD ilk başta alınmaz işlemci soğutucusuna gerek yok buna bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• aasd.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 380
Arkadaşın söylediğine katılıyorum. Bu işlemcide overclock yapamayacağınız için ekstra soğutucuya gerek yok. Kendi kutusunun içerisinden çıkan stok fan işlemciye yetecektir. SSD sistemi önemli ölçüde hızlandırır ancak ileride bir ekran kartını değiştirmek sana daha büyük sıkıntı yaratabilir. O yüzden SSD'yi bir süre sonra elin bollaşınca alırsın. Ayrıca ekran kartını iyileştirebilirsen GTX 960 2G veya biraz daha üzerine koyup GTX 960 4G modelleri tercih edebilirsiniz. Eğer Amd marka kart tercih edeceksen R9 280X öneririm. Yine de benim tercihim GTX 960'dan yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…