2260 TL Monitör - Klavye - Mouse Dahil Sistem Önerisi

KadirSMZ

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adsız.png

Adsız2.png

İyi sosyaller arkadaşlar. Tam bütçeme denk gelen bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Bu ay sonuna doğru siparişi vereceğim. Acaba bütçeyi aşmadan önermek istediğiniz değişiklik var mı? Belki 200 lira fazladan ayırabilirim. Bununla anakartı Bazooka yapmayı düşünüyorum. Ama ekran kartını GTX 950 yapma fikri de aklımın bir köşesinde. Sizce 200 lira daha ayırabilirsem anakart yükseltmek mi daha faydalı olur ekran kartı yükseltmek mi? Sistemi gelecek yaz ayına kadar update edemeyeceğim, ona göre önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sisteminiz güzel olmuş. Fakat size tavsiyem artan paranızı ekran kartına yatırmanız. 750 Ti yerine GTX 950 Almanız çok daha iyi olacaktır. Anakart gayet iyi şu an için. Ayrıca SSD'yi çıkarıp da R9 380 bile alabilirsiniz. (Kendisi GTX 960'dan bile iyidir.)

Sisteminiz güzel olmuş. Fakat size tavsiyem artan paranızı ekran kartına yatırmanız. 750 Ti yerine GTX 950 Almanız çok daha iyi olacaktır. Anakart gayet iyi şu an için. Ayrıca SSD'yi çıkarıp da R9 380 bile alabilirsiniz. (Kendisi GTX 960'dan bile iyidir.)
Öneriniz için teşekkür ederim. Lakin ben CS:GO ve Wolfteam tarzı oyunlar oynuyorum. GTX 750 Ti bu oyunlarda bana yetecek gibi gözüküyor. Öte yandan bu oyunlarda ses kasmak da çok önemli olduğu için anakartı yükseltmek istemiştim. Ancak resimdeki anakart ile Bazooka arasında ses yongası farkı var mı, var ise ne kadar var onu bilemiyorum. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öyle bir bilgim yok maalesef. Ama 750 Ti kesinlikle yeterli olacaktır dediğiniz oyunlar için. Ben sadece ileriye dönük bir ekran kartı önerdim. Çünkü ekran kartını değiştirmek masraflı olabilir.

İki anakart da ses kartı açısından aynı:
  • Realtek® ALC887 Codec
  • 7.1-Channel High Definition Audio
Aralarındaki farklar:
  • H110M'de 32 GB, Bazooka'da 64 GB RAM desteği var.
  • H110M'de HDMI ve VGA, Bazooka'da HDMI ve DVI-D görüntü çıkışları var.
  • H110M'de 4 adet USB 3.1 ve 6 adet USB 2.0, Bazooka'da 6 adet USB 3.1 ve 6 adet USB 2.0 desteği var.
  • H110M Micro-ATX, Bazooka ise M-ATX formunda.
  • Bir de malzeme kalitesi, fiziksel ve elektriksel dayanıklılık açısından Bazooka üstün.
  • Gaming LAN, LED ışıklandırma gibi detaylar da mevcut tabii Bazooka'da.
Genel farklar bunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı