Bugün illallah gelmesi sonucu flaşa yazdırıp denedim fakat format diskinden göncelleme diye bir şey olmadığını öğrendim
.
Cihazdaki bazı driverları tekrar kurdum hala sonuç yok.
Bugün internette gezinirken şöyle bir habere denk geldim
Windows 11 version 22H2 is rolling out in phases and it appears to be pretty stable for most users if you ignore the performance issues experienced on Nvidia hardware. However, a new issue has come to light and it could crash affected machines with a Blue Screen of Death error. This issue is...
Intel işlemcili cihazlarda bulunan intel Smart Sound Technology adlı driver bu soruna sebep oluyormuş.
Mikrofonu iptal etmek istemiyorum o sebeple driveri kaldırmayacağım ama aldığım hata kodu ile doğru orantılı olduğu için
@Airi 'yi cevap olarak işaretliyorum.
Eğer mikrofondan vaz geçersem ya da microsoft bir yama gönderirse bildiririm.
@Recep Baltaş
Guncelleme
Can sikintisindan silip de kurmayi denedim, silince hepten realtek driverleri de gitti o sebeple geri kurip devre disi birakmayi denedim, yine olmadi
Duzenltme bekleyecegim, mik yine ok ama ses yoksa bana ters.
Merhaba, artık 22H2deyim.
BIOS güncellemesi bir sebepmiş sanırım, onu yaptım öncelikle.
Ondan sonra bir sounun da Windows ve Linux arası saat ayarlarımın farklı olması olduğunu fark edip onu düzelttim.
Birkaç gün önce ise Linux'u sildim. Yine olmadı.
Bugün biraz uğraşasım geldi ve sfc /scannow yapıp hata raporlarını okudum, hata raporlarında bir şekilde net frameworklerin hasar gördüğünü söylüyordu. SFC sonrası yeniden başlattım ve indirdiğim iso dosyası üzerinden update yapınca şükür düzeldi.