22H2 güvenilir ISO nereden bulunur?

EminZiya

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN 16
İ5-13500HX
NVİDİA RTX 4060 8GB
16GB DDR5 4800mhz
Meslek
Öğrenci
Merhaba.
Omen 16 laptopa Windows 11 kurmak istiyorum, 23H2 güncellemesi sonrası Defender kaynaklı performans düşüşleri yaşanıyormuş. O sebepten 22H2 kurmak istiyorum fakat Microsoft'un sitesinde 23H2 ISO var. Torrent siteleri harici ISO bulamadım. 22H2 ISO nereden bulabilirim?

Son olarak Kaspersky kullanacağım dolayısıyla Defender kapalı kalacak. Kaspersly kullanırsam yine de 23H2 sürümünde performans kaybı yaşar mıyım?

Şu aracı deneyin, belki vardır.

Merhaba.
Omen 16 laptopa Windows 11 kurmak istiyorum, 23H2 güncellemesi sonrası Defender kaynaklı performans düşüşleri yaşanıyormuş. O sebepten 22H2 kurmak istiyorum fakat Microsoft'un sitesinde 23H2 ISO var. Torrent siteleri harici ISO bulamadım. 22H2 ISO nereden bulabilirim?

Son olarak Kaspersky kullanacağım dolayısıyla Defender kapalı kalacak. Kaspersly kullanırsam yine de 23H2 sürümünde performans kaybı yaşar mıyım?
Hocam Rufus'tan deneyin bir. Oradan eski ISO'ları indirebiliyorsunuz. Ayrıca Archive.org sitesine de bakabilirsiniz.

Eski sürüm Windows yerine alternatif öneri:

NTLite ile Windows 11 ISO dosyasını düzenleyip Defender denen saçmalığı çıkar. Hatta elini atmışken gönlüne göre debloat yapabilirsin(Tiktok, Spotify, Solitaire, IE, Edge vb. şeylerden istemediklerini silebilirsin). Kurulumdan sonra dilediğin antivirüs yazılımını kurabilirsin. Windows Defender hep verimsizdi. Hem fazla kaynak tüketir hem de false positive sonuçları çok oluyor.

Merhaba.

Bu siteye güvenebilirsin ben Windows'lu işlerimde hep bu siteyi kullanıyorum bir eksisini görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı