Maalesef bu 22H2'de yapılan değişiklikten kaynaklı. 21H2 sürümünde o çizgi sistem tepsisi ve devamına ulaşmadığı için hiç belli olmayacak hale getirilmişti. 22H2'de bu sorun kökten çözüldüğü için çizgi belirgin bir hale geldi.
Kusura bakmayın bir harf eksik yazmışım diye 1 saatlik ceza yedimde ondan geç cevap yazabildim kusura bakma hocam. Senin dediğini indirip kurunca tek başına gene çizgili oldu TranslucentTB ile ikisi bir çalışınca çizgi kayboluyormuş öyle düzeldi.
Kusura bakmayın bir harf eksik yazmışım diye 1 saatlik ceza yedimde ondan geç cevap yazabildim kusura bakma hocam. Senin dediğini indirip kurunca tek başına gene çizgili oldu TranslucentTB ile ikisi bir çalışınca çizgi kayboluyormuş öyle düzeldi.
Ben de "Sosyal dışı resim servisi kullanımı" nedeniyle 1 saatlik ceza yedim. Medya linki ekleme bölümünde "imgur" linki ekleyebileceğim yazıyor. Eğer yazıyorsa kullanabilirim demektir. Yasaksa niye var? Aralarındaki tek resim upload sitesi bu.
Orayı düzenlemeleri gerekiyor, yoksa dalgınlıkla başkaları da ceza yiyebilir. Sosyal önerilerine konu açamadığım için yazamadım.