22H2 şeffaf görev çubuğunda iz kalıyor

Ertuğ Eroğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
22H2 yükledikten sonra görev çubuğunu şeffaf olarak kullaıp izi kalan var mı ve çözümü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-20 222846.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleyen: Moderatör:
22H2 yükledikten sonra görev çubuğunu şeffaf olarak kullanıp çizgi kalan var mı ve çözümü bilen var mı?
Maalesef bu 22H2'de yapılan değişiklikten kaynaklı. 21H2 sürümünde o çizgi sistem tepsisi ve devamına ulaşmadığı için hiç belli olmayacak hale getirilmişti. 22H2'de bu sorun kökten çözüldüğü için çizgi belirgin bir hale geldi.

Şu an için bir çözüm olduğunu sanmıyorum.

Microsoft Store'dan RoundedTB uygulamasını yükleyin. Uygulamadan Margin değerini 1'e çekip onayla yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın bir harf eksik yazmışım diye 1 saatlik ceza yedimde ondan geç cevap yazabildim kusura bakma hocam. Senin dediğini indirip kurunca tek başına gene çizgili oldu TranslucentTB ile ikisi bir çalışınca çizgi kayboluyormuş öyle düzeldi.

Evet hocam onu yazmayı unutmuşum. TranslucentTB için fix bu.

Ben de "Sosyal dışı resim servisi kullanımı" nedeniyle 1 saatlik ceza yedim. Medya linki ekleme bölümünde "imgur" linki ekleyebileceğim yazıyor. Eğer yazıyorsa kullanabilirim demektir. Yasaksa niye var? Aralarındaki tek resim upload sitesi bu.

Orayı düzenlemeleri gerekiyor, yoksa dalgınlıkla başkaları da ceza yiyebilir. Sosyal önerilerine konu açamadığım için yazamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…