Çözüldü 22H2 sürümü ile sürükle bırak geldi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, dün Windows 11 22H2 sürümünün geldiğini duydum ve bilgisayarımı 9. kez Windows 11 sürümüne güncellemeye karar verdim. Güncelleyenler bilgi verebilir mi? Sürükle bırak özelliği geldi mi artık?

Hocam 9 kez geri mi döndünüz? Biraz abartmamış mısınız acaba ? Şuan 22H2 stabil, artık ses barı vb. menüler Windows 11'i yansıtıyor. Sürükle bırak da geldi. Geçilebilir.

Hocam 9 kez geri mi döndünüz? Biraz abartmamış mısınız acaba ? Şuan 22H2 stabil, artık ses barı vb. menüler Windows 11'i yansıtıyor. Sürükle bırak da geldi. Geçilebilir.
İğrenç hatalarla karşılaştım, en az 2 kat yavaşladı bilgisayarım her seferinde. Bu sefer düzelmiştir deyip her yüklediğimde hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. İnşallah bu sefer bir şeyler değişmiştir de tekrar geri dönmek zorunda kalmam WIN10 diyarına.

Temiz kurulum yapabilirsiniz. Windows 10'dan 11'e geçişinizde belki 10'dan kalıntıları beraberinde götürüyorsunuzdur. Ayrıca yeni sisteme geçince Windows.old klasörünü silin. O klasör eski Windows sistemini barındırıyor. Ondan da yavaşlıyor olabilir.

Bir keresinde yanlışlıkla 30 gün geri dönmeyip windows.old klasörünü de kaybettim fakat hiç bir şey değişmedi. Bir de desteklemeyen Ryzen 3 2200G işlemci ile yapmıştım o zamanlar, belki bir şeyler değişir bu sefer.

Desteklenmeyen sistemlerde yavaşlama normaldir. Zira desteklenen sistemler tam performans alır.

Temiz bir şekilde kurulum yapmak istiyorum Yükleme Medyası ile mi devam etmem lazım yoksa ISO yazan ile mi devam etmem lazım ?
Ayrıca şuan elimdeki cihaz orijinal windows 11 keyi var temiz kurulum yaparsam key gider mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…