Merhaba, dün Windows 11 22H2 sürümünün geldiğini duydum ve bilgisayarımı 9. kez Windows 11 sürümüne güncellemeye karar verdim. Güncelleyenler bilgi verebilir mi? Sürükle bırak özelliği geldi mi artık?
Evet USB Belleğin yanında UEFI yazan haline PC açılırken F9 basıp tıklayın, sonrasında ise diskinizi sıfırlayıp formatı başlatın fakat orijinal Windows lisansınız varsa bunları yapmanızı önermem.
Evet USB Belleğin yanında UEFI yazan haline PC açılırken F9 basıp tıklayın, sonrasında ise diskinizi sıfırlayıp formatı başlatın fakat orijinal Windows lisansınız varsa bunları yapmanızı önermem.
Temiz bir şekilde kurulum yapmak istiyorum Yükleme Medyası ile mi devam etmem lazım yoksa ISO yazan ile mi devam etmem lazım ?
Ayrıca şuan elimdeki cihaz orijinal windows 11 keyi var temiz kurulum yaparsam key gider mi ?
1- Temiz kurulum için ISO indirip rufus ile yazdırabilirsin. Veya yükleme medyası oluşturma aracı indirir ve Microsoft'un kendi aracıyla oluşturabilirsin.
2-Yükseltme veya temiz kurulum işlemlerinde OEM anahtarlar gitmez. OEM anahtarlar anakartınıza gömülüdür. Anakart değişimi harici lisans gitmez.