Çözüldü 22H2 sürümü ile sürükle bırak geldi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, dün Windows 11 22H2 sürümünün geldiğini duydum ve bilgisayarımı 9. kez Windows 11 sürümüne güncellemeye karar verdim. Güncelleyenler bilgi verebilir mi? Sürükle bırak özelliği geldi mi artık?

Orijinal windows lisansım mevcut sadece hızlıca 22H2 sürümüne geçmek istemiştim. O zaman update kısmına gelmesini bekleyeyim.
Hızlıca geçmek istersen Update'i bekleme kademe kademe dağıtıldığı için 1 ay bile sürebilir gelmesi. Windows 11'i indirin sitesindeki yükleme yardımcısını kullanabilirsin.

Lisans gitmeyebilir emin değilim bu arada anakart lisansı ise.
Anakart lisansları anakart değişimi harici gitmez. Retail lisanslar ise Microsoft hesabına kayıt olur ve hesap girilince otomatik olarak etkinleştirme sağlar. Yani siz temiz kurulum veya yükseltme yaptığınızda ekstra bir şey yapmadığınız sürece lisansın gitmesi çok düşük bir ihtimal.

Hızlıca geçmek istersen Update'i bekleme kademe kademe dağıtıldığı için 1 ay bile sürebilir gelmesi. Windows 11'i indirin sitesindeki yükleme yardımcısını kullanabilirsin.
Ben şu anda Update'den %50 yüklemeye kadar geldim hocam, sizce bunun 22H2 olmama ihtimali var mı ne yapmalıyım?

Şuan ISO dosyası ile usb ye yazdırsam boot menüsünden öne çekmem gerekiyor diye biliyorum usbyi görmesi için bunları yaptığımda kurulduğunda windows etkinleştir yazısını görmek istemiyorum çünkü zaten orijinal keyim olduğu için.Tereddüt ettiğim şey kurulduğunda keyin gitmesi.

Şimdi kurma yönteminde bir yanlışınız var. BIOS menüsünden USB belleği öne alıp geri çekme işi aşırı zahmetli. Onun yerine USB'yi takıp direkt olarak Boot menüsünden seçerek ilerleyebilirsiniz. Yeniden başlarken USB'yi çıkartırsınız ve Windows Boot manager kuruluma devam eder. 2.sorunuza gelince OEM anahtar anakart değişimi harici gitmez! Retail lisanslar ise Microsoft hesabı girilince otomatik etkinleştirme sağlar. Korkmanıza lüzum yok.

Ben şu anda Update'den %50 yüklemeye kadar geldim hocam, sizce bunun 22H2 olmama ihtimali var mı ne yapmalıyım?
22H2 kullanıyorum ben şuan. Gayet stabil, menüler Windows 10'dan kalma gibi değil artık. Kısacası Windows 11'in Nihai sürümü diyebilirim.

Peki son olarak Yükleme Medyası Oluşturma kısmını denedim direkt USB'ye yazdırma yeri geliyor. Acaba ISO mu daha mantıklı ama şöyle bir şey var galiba ikisi de aynı yere çıkıyor zaten

Dosya Ekleri

• w11.png
    100,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…