Arexbe Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu sisteme 1TB SSD ekleme upgrade yapacağım. AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu sistem de var kafam da, önerilere açığım bütçe olarak 24000'e çıkabilirim ancak. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu sisteme 1TB SSD ekleme upgrade yapacağım. AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu sistem de var kafam da, önerilere açığım bütçe olarak 24000'e çıkabilirim ancak. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Bu 2 sistem arasında ben 2. attığınızı seçerdim.
Arexbe Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 efebatiin dedi: Bu 2 sistem arasında ben 2. attığınızı seçerdim. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ne düşünürsünüz neredeyse benzer fiyatlar civarına geliyor yükseltmelerle. Dosya Ekleri resim_2025-02-17_164857923.png 258,4 KB · Görüntüleme: 24
efebatiin dedi: Bu 2 sistem arasında ben 2. attığınızı seçerdim. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ne düşünürsünüz neredeyse benzer fiyatlar civarına geliyor yükseltmelerle.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 Arexbe dedi: Bu şekilde ne düşünürsünüz neredeyse benzer fiyatlar civarına geliyor yükseltmelerle. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde yaptığınız özelleştirmeleri yapmıştım G3 daha iyi diye biliyorum genelde G3 tercih ediliyor daha uzun ömürlü diyorlardı.
Arexbe dedi: Bu şekilde ne düşünürsünüz neredeyse benzer fiyatlar civarına geliyor yükseltmelerle. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde yaptığınız özelleştirmeleri yapmıştım G3 daha iyi diye biliyorum genelde G3 tercih ediliyor daha uzun ömürlü diyorlardı.
Arexbe Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 efebatiin dedi: Bende aynı şekilde yaptığınız özelleştirmeleri yapmıştım G3 daha iyi diye biliyorum genelde G3 tercih ediliyor daha uzun ömürlü diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Peki RAM'lar olarak düşünceniz nedir?
efebatiin dedi: Bende aynı şekilde yaptığınız özelleştirmeleri yapmıştım G3 daha iyi diye biliyorum genelde G3 tercih ediliyor daha uzun ömürlü diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Peki RAM'lar olarak düşünceniz nedir?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #6 Arexbe dedi: Peki RAM'lar olarak düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aralarında bir fark göremedim marka dışında. Eğer marka olarak diyorsanız Goodram kötü bir marka değil.
Arexbe dedi: Peki RAM'lar olarak düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aralarında bir fark göremedim marka dışında. Eğer marka olarak diyorsanız Goodram kötü bir marka değil.
Arexbe Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #7 efebatiin dedi: Aralarında bir fark göremedim marka dışında. Eğer marka olarak diyorsanız Goodram kötü bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
efebatiin dedi: Aralarında bir fark göremedim marka dışında. Eğer marka olarak diyorsanız Goodram kötü bir marka değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.