23.000-25.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
23.000-25.000
İlginiz için teşekkürler hocam.. Siz memnun musunuz mevcut sisteminizden? Bunun yanı sıra yeniden bir sistem alacak olsanız tercih etmez misiniz 6700xt?

İlginiz için teşekkürler hocam.. Siz memnun musunuz mevcut sisteminizden? Bunun yanı sıra yeniden bir sistem alacak olsanız tercih etmez misiniz 6700xt?
Daha dün sistemimi satıp Rtx 4070 bir sisteme mi geçsem? diye konu açmıştım, şansa bak . 1080P'de sıkıntı yok ancak 2K istenilen performansı vereceğini sanmıyorum.

İlginiz için teşekkürler hocam. Siz memnun musunuz mevcut sisteminizden? Bunun yanı sıra yeniden bir sistem alacak olsanız tercih etmez misiniz 6700XT?

6700 XT şu anlık idare edebilir ama enazından bir 4070 veya 7800 XT gerekir ileriye dönük olması açısından.

Benimde şu an almayı düşündüğüm ama arada kaldığım sistem. Sanırım almaktan vaz geçtim (şu anlık).
Bütçeden dolayı mı yoksa sistemi begenmediginiz icin mi?

1080pde bütün oyunları ultra oynayabiliyor musunuz?
Elden Ring'te bazen 60 FPS altına düşebiliyor. Normal kullanan kişiler belki hemen fark etmez ama ben görüntüye çok dikkat ettiğim için hemen fark ediyorum. Aynı şey Cyberpunk 2077 için de geçerli. Neden bilmiyorum ama o oyunu oynarken de bazen kasma hissi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…