Dolev
Attopat
Daha fazla
Merhaba normalde kasamda parça değiştirmeyi düşünüyorum fakat hazır sistemlere de bir yandan bakınıyorum. Bu devirde hazır sistem almak mantıklı mı? Ve bu sistem sizce nasıl? CS2, Valorant, Fortnite, Apex gibi oyunlarda nasıl bir performans gösterir? Isınma problemi yaşar mıyım veya bu sistemi alırsam ekleme yapmam gereken bir parça olur mu?
Sistemler hakkında büyük bir bilgiye sahip değilim, ufak yaşta bilgisayar kullanmaya başlayan birisi de değilim o yüzden pek bu konularda iyi sayılmam. Bilgili dostlarım yardımcı olursa çok sevinirim.
Sistemleri buraya bırakıyorum;
23K Sistem:
www.itopya.com
25K Sistem:
www.tebilon.com
Sizlerin de bu sistemler yerine önerebileceği bir sistem varsa önerebilirsiniz.
Sistemler hakkında büyük bir bilgiye sahip değilim, ufak yaşta bilgisayar kullanmaya başlayan birisi de değilim o yüzden pek bu konularda iyi sayılmam. Bilgili dostlarım yardımcı olursa çok sevinirim.
Sistemleri buraya bırakıyorum;
23K Sistem:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
25K Sistem:
AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 5060 EAGLE OC 8G-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 5060 EAGLE OC 8G-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Sizlerin de bu sistemler yerine önerebileceği bir sistem varsa önerebilirsiniz.
Son düzenleme: