Bu verdiğim adreste ikinci el bir PC var kendim alacağım, bu fiyata bu PC iyi mi? Valorant, CS 2, Assetto Corsa, Forza Horizon gibi oyunlar açar mı? Ben bir de
Buna 32+32 RAM desteği yapacağım.
Ben olsam yukarıdaki arkadaşın önerdiği sistemi alırdım. Hem sıfır ve taksit seçeneği var. Hem de yükseltmek için uygun. AM5 platformu. Sadece ekran kartına takılı kalmayın. Ekran kartı kolay alınıp satılır. Ama platform güncellemek zor iş.
Bu verdiğim adreste ikinci el bir PC var kendim alacağım, bu fiyata bu PC iyi mi? Valorant, CS 2, Assetto Corsa, Forza Horizon gibi oyunlar açar mı? Ben bir de
Buna 32+32 RAM desteği yapacağım.
Çok pahalı ayrıca oynadığınız oyunlar işlemci gerektiren oyunlar o yüzden yukarıdaki R5 7500F'li sistemi almanız uzun vadede daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Çok pahalı ayrıca oynadığınız oyunlar işlemci gerektiren oyunlar o yüzden yukarıdaki R5 7500F'li sistemi almanız uzun vadede daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Hay ağzın bal yesin hocam. Ekran kartına takılı kalıyor çoğu kişi. AM5 platformu çok daha iyi. Ayrıca 1 sene idare edip o işlemciye çok daha iyi ekran kartı takılabilir.