23.000 TL'ye kadar sistem önerisi

WistakenN

Femtopat
Daha fazla  
20-23K AAA oyunları kaldırabilecek bir sistem önerebilir misiniz?

Soğutucu ve güç kaynağı?
Güç kaynağı kasanın içinde soğutucu değiştirme seçeneği de yok. Kendim takarım dersen bunu alabilirsin.

Bunu önerir misin

• R5 5600
  • ASUS Prime B550M-K
  • Zotac RTX 4060 8G
  • Corsair 3200MHz 8 GB RAM DDR4 X2
  • Kioxia 500GB SSD 3400 okuma 2500 yazma M.2
  • Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB 3x120mm Fan Mesh Pencereli Beyaz Oyuncu Kasası

23.333 TL
Sogutucu alınır mı? Bilmiyorum Vatan'da sogutucu seçmek için bir yer yok. En kötü bilgisayar geldikten sonra kule tipi alıp taktırırım.

vatanda link AMD R5 5500 - RTX 4060 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
çoğusunu değiştirdim sence alınır mı bu

Monitör dahil mi bütçenize?
Dahil;
Şöyle bir sistem buldum nasıl sence
Modern oyunları kaldırır mı

Sinerji Skye Ryzen 5 5500

1. İşlemci (CPU):
- Model: AMD Ryzen 5 5500
- Çekirdek Sayısı: 6 çekirdek
- İş Parçacığı Sayısı: 12 iş parçacığı
- Temel Saat Hızı: 3.6 GHz
- Maksimum Boost Hızı: 4.2 GHz
- Önbellek: 19 MB (Toplam)

2. Ekran Kartı (GPU):
- Model: ASUS Radeon Dual V2 RX6600
- Bellek Kapasitesi: 8 GB GDDR6
- Bellek Hızı: 14 Gbps
- Bellek Arayüzü: 128-bit

3. Bellek (RAM):
- Kapasite: 16 GB
- Tür: DDR4
- Hız: 3200 MHz

4. Depolama:
- SSD: 512 GB NVMe M.2 SSD

5. Anakart:
- A520

6. Kasa:
- ATX veya mATX tam emin değilim

7. Güç Kaynağı (PSU):
- 500-600 w falan

Şu sistemi bir kaç özelleştirme yaparak alabilirsiniz:

+191 fark ile şu ram'i:

+43₺ ile şu kasayı:

Seçin, 19.233₺ oluyor. Bütçe yeterli olursa işlemci de Ryzen 5 5600 yapabilirsiniz 1320₺ fark ile.

Kalan bütçe ile de şu monitöre bakabilirsiniz:

Unutmadan şunu da belirteyim, eğer Vatan'da ki sistemi almaya karar verdiyseniz,
OC yani hız aşırtma gibi özellikleri kullanacaksa, sistemde seçili olan anakart ile yapamaz. A serisi giriş seviyesi anakart olduğu için bu gibi özellikler mevcut değil, B ve üstü anakartlarda mevcut. Dengeli, abartılamadan yapılan OC'un sisteme bir zararı yoktur fakat uzun vadede ben önermiyorum açıkçası.
Eğer ki OC ile işi yoksa, sistem de seçili olan A520 anakart kalabilir ve A520'nin PCIe x1 versiyonu 3.0'dır. B450'ler de 2.0 olarak geliyor.
Çok fazla olmasada, ufak bir fark ile 3.0, 2.0'a göre daha fazla performans sağlıyor.

Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.

Daha uygun fiyatlı bir sistem arıyorsanız yukarıdaki sistemde bakabilirsiniz.

Sistemin başlığında Rx 6650 xt yazıyor fakat özelleştirme kısmında ekran kartı seçili değil. Satın almadan önce müşteri hizmetleri ile görüşün yine de.

Ama benim önerim Rtx 4060'lı sistemi almanız olur. Rtx 4060, Rx 6650 XT'den kasa gücü bakımından daha performanslıdır, ayrıca DLSS ve RTX gibi özellikleride kullanabilirsiniz:

Vatan da ki sistemin, işlemciyi Ryzen 5 5600 seçtikten sonra ki, birebir aynı olmasada yakın oyun performansı da bu şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p de bu sistem ile minimum 4-5 sene orta- yüksek grafiklerde akıcı oyun oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İşbirliğiniz için çok teşekkür ediyorum hepsini teker teker inceledim peki benim önerdiğim sistem nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…