Şehmuz Emir Almas
Picopat
Daha fazla
AMD istemiyorsanız en iyisi odurMerhaba, arkadaşım sıfır bilgisayar alacak ikinci elden az çok anlarım ama sıfır fiyatlandırmalar hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat araştırdığım kadarıyla bu fiyatlara Gaming gen üzerinden Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 8 GB ikilisi geliyor. Daha iyisi var mıdır? Yoksa bu aralığın hakkı bu mudur? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam peki bütçeniz 2k 1.5k fln artar mı?Merhaba, arkadaşım sıfır bilgisayar alacak ikinci elden az çok anlarım ama sıfır fiyatlandırmalar hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat araştırdığım kadarıyla bu fiyatlara Gaming gen üzerinden Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 8 GB ikilisi geliyor. Daha iyisi var mıdır? Yoksa bu aralığın hakkı bu mudur? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam peki bütçeniz 2K 1.5k falan artar mı?
Teşekkürler hocam.AMD istemiyorsanız en iyisi odur
Hocam biraz zor ama değecek bir şeyse olabilir.
Teşekkürler hocam.
Şöle bir sistem var hocam RX 7600 ve RTX 4060 arasında yüzde 2 3'lük bir performans farkı var fakat DDR5 AM5 soket olmasından bence o performans açığını kapatır.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam hazır sistemlerindeki paketleme gayet güzel fakat parça parça satılan ürünlerde sorun çıkabiliyor kargo şirketleri yüzünden eğer içiniz rahat etmezse bu kargo şirketinden olsun genellikle onlar yüzünden oluyor. Attığım sistem hocam rx 7600 le genellikle sorun yaşayan kimse yok fakat genede amd tarafında sürücü çökmeleri olabiliyor. Ama bu sistem alacağınız 4060 lı sistemden hem daha güncel olacaktir ilerde geliştirebilirsiniz bütçe açığı olmadan.Hocam açıkçası beğendim ama AMD ekran kartlarına karşı biraz önyargılıyım kendimde kullandığım için. Siz alıcı gözüyle baksanız ne düşünürdünüz? Bir de attığınız site güvenilir mi yani atıyorum sistem gelirken bir sorun oldu ya da garanti vs desteği nasıl?
Hocam açıkçası beğendim ama AMD ekran kartlarına karşı biraz önyargılıyım kendimde kullandığım için. Siz alıcı gözüyle baksanız ne düşünürdünüz? Bir de attığınız site güvenilir mi yani atıyorum sistem gelirken bir sorun oldu ya da garanti vs desteği nasıl?
teşekkürler hocam.Hocam hazır sistemlerindeki paketleme gayet güzel fakat parça parça satılan ürünlerde sorun çıkabiliyor kargo şirketleri yüzünden eğer içiniz rahat etmezse bu kargo şirketinden olsun genellikle onlar yüzünden oluyor. Attığım sistem hocam rx 7600 le genellikle sorun yaşayan kimse yok fakat genede amd tarafında sürücü çökmeleri olabiliyor. Ama bu sistem alacağınız 4060 lı sistemden hem daha güncel olacaktir ilerde geliştirebilirsiniz bütçe açığı olmadan.
Site güvenilir bu fiyatta DDR5 sistem bakmak daha iyi olur ya da bütçenizi 26k bandına çıkarabilirseniz bu sistemin 4060 halini de alabilirsiniz.
Hocam hazır sistemlerindeki paketleme gayet güzel fakat parça parça satılan ürünlerde sorun çıkabiliyor kargo şirketleri yüzünden eğer içiniz rahat etmezse bu kargo şirketinden olsun genellikle onlar yüzünden oluyor. Attığım sistem hocam RX 7600 le genellikle sorun yaşayan kimse yok fakat gene de AMD tarafında sürücü çökmeleri olabiliyor. Ama bu sistem alacağınız 4060'lı sistemden hem daha güncel olacaktir ileride geliştirebilirsiniz bütçe açığı olmadan.
Hocam tray işlemci takmıyorlarki sıfır takıyorlar kutulu kutulu işlemcilerdede zaten stok fanla geliyor ama 2 ay içerisinde en az bir kule tipi fan almanızı öneririm 7500f stok soğutucuyla 5 6 ay idare edebileceğini sanmıyorum hocam.teşekkürler hocam.
Anladım hocam teşekkür ederim sizin de öneri sisteminiz varsa link atarsanız sevinirim.
Hocam Gaming Gen'de şöyle bir ibare var bu gönderdiğiniz sitede stok soğutucuyla mı gelecek yoksa benim bir şey seçmem gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 2427713