23.000TL televizyon önerisi

H7raeth

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, televizyon almayı düşünüyorum, 65 inç olacak. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel 65' QA9700 kullanıyorum. Memnunum, sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Ama bütçenizi biraz yükseltmeniz lazım. QLED için iyi bir seçenektir QA9700.

Ben parlak ve canlı renkleri seviyorum, şansıma derken onu açıklayım belli ki bu konuda bilgi eksikliğiniz var, bu TV birkaç panel şeklinde üretilmiş şansınıza hangisi size gelirse yani, VA veya IPS iki panelde var bana denk gelen LG IPS panel oldu. VA panel çok parlak değil, IPS daha parlak.

Arkadaş çekilişe katılmamışta siz bilmiyorsunuz. Bazı modellerde karma panel kullanıyorlar. Özellikle Toshibalarda çok var. Aynı model televizyona 2 ya da 3 farklı panelden birini takıyorlar. Panel bilgisi de kutu üstünde yazmaz. Başka forumlarda bunlarla ilgili ana konular var. Daha önce işim olmadığı için bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla televizyonun seri numarasını söylüyorsunuz konu yetkilileri sizin ürününüzde hangi panel kullanıldığını söylüyorlar.

Örnek olarak üstteki linki inceleyebilirsiniz. Bu örnekteki modelde LG, BOE ve HKC olmak üzere 3 farklı üreticinin panelleri kullanılmış. Detaylar sitede yazıyor.

Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım arkadaşlara, olabilir insanlık hali onlarda öğrenmiş oldular. 25k civarı bütçe ayırıp TV alıyosun illaki araştırma yapmak lazım. Ben araştırmalarım sonucu öğrendim bu karma panel olayını zaten.

Son 10 günde bütün televizyonlar minimum 2 bin zamlanmış :c
Bizim televizyonda en olmayacak zamanda bozuldu.

Bende aşağıdaki ürünü aldım, umarım pişman etmez.

Bence televizyon bütçesini belirlerken yeni televizyonun 4-5 sene gideceğini hesap ederek düşünmek lazım. O yüzden bütçeyi fazla zorlamanın mantığı yok. Eski tüplü televizyonlar hala çalışıyor, bizim bozulan televizyonda 12 yıllık Sanyo tv. Yine yaklaşık 15 yıllık plazma televizyonlar en azından benim gördüğüm kadarıyla hala çalışıyorken yeni televizyonlar da 10 yıl bile imkansız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…