23.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Zegabonun sistemi kötü bu arada hiç bulaşma.

PC hocasının 7500F sistemi varken 7700XT İçin diğer şeylerden feragat etmeye değmez.

Bu arada ileriye dönük sistemlerde ekran kartı iyi olmaz. Tam tersi işlemci - anakart - bilgisayar kasası-psu bunlar daha kaliteli olur. İstersen en güçlü ekran kartını al 3-4 sene sonra aynı gücü bulamazsın ama dediğim parçalar kaliteli olursa. Sadece ufak işlemci ve ekran kartı upgrade'i ile sistemi güncel tutman daha kolay ve masrafsız olur. O yüzden zaten hazır sistemler toplamaya nazaran daha ucuz.

Zegabonun sistemi kötü bu arada hiç bulaşma.

PC hocasının 7500F sistemi varken 7700XT için diğer şeylerden feragat etmeye değmez.

Tamamdır kral benim de içime PC hocası sindi hem DDR5 bir sistem hem de ekran kartı hiç fena değil gibi benim işerde biraz ekran kartı önemli render vs. şeyler için işlemcide önemli rahat çalışabilmem için bakalım işimi görür gibi o sistem sanırım onu alacağım.

Attığınız sistemin DDR5 olduğunu yeni fark ettim hocam. Çok iyi bir fiyat tercih edebilirsiniz tabii ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…