B Bugraiste Picopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar ben PC almak istiyorum. Kasa toplamak yerine hazır almayı düşünüyorum. Bütçem 22 bin - Max 23 bin TL olabilir. Ne önerirsiniz? Monitörü ben almayacağım için sadece kasa. Simdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben PC almak istiyorum. Kasa toplamak yerine hazır almayı düşünüyorum. Bütçem 22 bin - Max 23 bin TL olabilir. Ne önerirsiniz? Monitörü ben almayacağım için sadece kasa. Simdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.083 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 caneblat dedi: Biraz daha koyarsan şunu öneririm Zeiron Mirage X4 Intel Core i9-14900KF 64 GB RAM 1 TB M.2 SSD GeForce RTX 4090 FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ya sizin gibiler bitmiyor değil mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
caneblat dedi: Biraz daha koyarsan şunu öneririm Zeiron Mirage X4 Intel Core i9-14900KF 64 GB RAM 1 TB M.2 SSD GeForce RTX 4090 FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ya sizin gibiler bitmiyor değil mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com