23.000TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Daha fazla  
Ne sıkıntısı? 6700XT 4060'tan çok daha güçlü ve 12 GB belleği var ayrıca sistemde 1 TB SSD ve 5600'den güçlü 12400F var. Sakın ha bu sistem varken gidip 4060 bir şey alayım deme pişman olursun.

Hocam sen bilgili birine benziyorsun ben PC istiyorum bütçem toplam 23bin lira ve bu paraya hem 1080p 144Hz+ bir monitör hem de hazır sistem almak istiyorum. Tek derdim oyun oynamak tek derdim FPS yüksekliği hatta işi biraz daha küçültüyorum tek derdim e-spor oyunlarını oynamak. CS2 Valorant Fortnite gibi. Bana en uygun sistemi önerir misiniz? Monitör için fikriniz varsa alabilirim ama muhtemelen anlık indirimlerden alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sen bilgili birine benziyorsun ben PC istiyorum bütçem toplam 23bin lira ve bu paraya hem 1080p 144Hz+ bir monitör hem de hazır sistem almak istiyorum. Tek derdim oyun oynamak tek derdim FPS yüksekliği hatta işi biraz daha küçültüyorum tek derdim e-spor oyunlarını oynamak. CS2 Valorant Fortnite gibi lütfen bana en uygun sistemi önerir misiniz? Monitör için fikriniz varsa alabilirim ama muhtemelen anlık indirimlerden alacağım.

Monitör olarak bunu sistem olarak da arkadaşa önerdiğim sistemi alabilirsin. Fp olarak daha iyisi yok bana güvenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı