23-24 bin TL hazır sistem önerisi

Yezent777

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 23-24 bin TL bütçe ile hazır kasa bir sistem almak istiyorum.
Şu videodaki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu kasayı gördüm sizce nasıl F/P olarak? Güzel geldi bana. Öneriniz var mı başka?

Kasayı MSI yapıp alabilirsiniz.

Videoda işlemci fanını biraz gömmüş galiba extra bir şey alınmasını önermiş sitedeki işlemci soğutmalarda en ucuza 1600 TL'ye bir tane fan ekliyor işlemciye galiba onu eklemeye gerek var mı yoksa yazın 85 derecelere çıkar diyor.

Soğutucu gayet yeterli, kim diyor 85 dereceye çıkar diye?
Neredeyse 240mm sıvı soğutucu seviyesinde.

Pardon, stok soğutucudan bahsediyorsanız çıkar.
Peerless assasin takarsanız 70 üzerine zor çıkar.

Yukarıda yazdım, assasin spirit veya peerless assasin takarsanız bir şey olmaz.
sitedeki 1600 tl ekstra olan fanı ekletsem direk sorun çıkar mı başka yerden alıp kendim takmayı pek bilmiyorum.

Sitedeki 1600 TL ekstra olan fanı ekletsem direk sorun çıkar mı başka yerden alıp kendim takmayı pek bilmiyorum.

Bilgisayarcıya taktırın.
Onu da alabilirsiniz size kalmış.
Ayrıca ben 7700XT sistem hakkında konuşuyorum siz hala 4060 Ti hakkında konuşuyorsunuz.
Hangi sistemi alacaksınız onu söyleyin ilk.

Bilgisayarcıya taktırın.
Onu da alabilirsiniz size kalmış.
Ayrıca ben 7700XT sistem hakkında konuşuyorum siz hala 4060 Ti hakkında konuşuyorsunuz.
Hangi sistemi alacaksınız onu söyleyin ilk.
4060 ti yi almayı düşünüyorum. Bilgisayarcı fln uğraşmak istemediğimden soruyorum. Diğer fan da sorun olmayacaksa direkt sistemin içine onu ekletmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…