23-25k 5600X sistem toplama

Bütçe
25000
Gelişen teknoloji ile birlikte anakartlarda dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli noktanin da typec portu olduğunu düşünüyorum. Bunu da eklemeliyim

Özelliklere baktığımda PCi3 sunduğu belirtiliyor.

Yanlış yazmışlar.

Öncelikle B550M PRO VDH PCI 4.0 destekliyor hocam, ikinci olarak 5600X şuanda gereksiz pahalı. 5600X almak yerine hemen onun ensesinde olan 5600'ü almak çok daha mantıklı olacaktır. 3070 gibi bir karta ihtiyaç duymuyorsanız bu kadar yüksek bir bütçeye gerek yok, RTX 3060'lı bir sistem tercih edebilirsiniz. Önerim şu şekilde olacaktır, fiyat-performans odaklı bir sistemden ziyade parçaları daha kaliteli seçmeye çalıştım. Bu bütçede daha iyisi toplanabilir.

Evet ekran kartı düşük kalacak belki ama sistem kurulduğuna değecek gibi duruyor. Ekran kartını da herhalde güzel bir 3060ti indirimine kadar kullanırım. Şimdilik taksit ödemece ancak tek pisman olduğum seçenek PSUyu çok sevmemem. Asustuf 650w 80bronze fiyatı çok fazla geldi bana. Ama aklım da kaldı. Bu gelecek olan PSUnun çok gürültülü çalışacağından endişeliyim
Gençler, taksidi 12ye bölünce +3k ekliyor. Onu da katıyor musunuz 27"lik monitör de dahil olmalı hem

En son attığım sistem 16-17 bin lira civarına denk geliyor, monitör konusunda bilgim olmadığından dolayı yardımcı olamayacağım. PSU konusunda içinizde şüphe olmasın, önerdiğim model gayet kaliteli ve başarılı bir üründür.

Evet, 5600x de bana fazla pahalı geliyor. 5600 de mantıklı. Sanırım kafam ağrımasın modunda bir seçim oldu benimki
Yoo gelmiyor. 19 20k ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…