23.6 Monitör önerisi

Mümin Karaburun

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın 1500tl e dizdigi sistemi topluyorum. Monitörde ise cok kararsız kaldım, en son vatanda Aoc led ips 23.6 Monitör beğendim fakat sizlere sormadan hareket etmek istemedim. 400-490 arasi 23.6inc en iyi monitör ne önerirsiniz?

Hocam fiyat 565lira ama bazı sitelerde 490falan da var. bende almayı düşünüyorum asus vs247hr modeli. Tepki süresi2. Full hd gamng monitör jack girişi falan da var ben ps4 için düşünüyorum

Hocam üründe hdmi var mi. Birde oyun performansı nasıl

Kablo ayrietten alman lazım oda ucuz zaten ( 5-6 TL ) ama kesinlikle almanı tavsiye ederim ben istanbulda sürekli geziyorum mağazaları şuanda en uygun ve en kaliteli ürün bu kesinlikle... Bu arada verdiğim linkte alt kısımda ürünün inceleme bölümü var videolu onuda izlemeni tavsiye ederim.

Not: Dvi Kablosu var içinde...

Kablo ayrietten alman lazım oda ucuz zaten ( 5-6 TL ) ama kesinlikle almanı tavsiye ederim ben istanbulda sürekli geziyorum mağazaları şuanda en uygun ve en kaliteli ürün bu kesinlikle... Bu arada verdiğim linkte alt kısımda ürünün inceleme bölümü var videolu onuda izlemeni tavsiye ederim.

Not: Dvi Kablosu var içinde...
Ben ps4 için alacağım. Asus vs247hr düşünüyordm senin dediğin monitör e de bakmıştm 5ms ve ips olunca vazgecmistim

Ben ps4 için alacağım. Asus vs247hr düşünüyordm senin dediğin monitör e de bakmıştm 5ms ve ips olunca vazgecmistim

Ps4 için alıyorsan mutlaka ips alman şart çünkü har açıdan ips görüntü hiç bozulmaz normal led olanlarda her açıdan göremezsin karanlık olur... Tepkime zamanına bakma sen 1ms olsada arada fark yok fazla gözalgısı daha önemli...

Ps4 için alıyorsan mutlaka ips alman şart çünkü har açıdan ips görüntü hiç bozulmaz normal led olanlarda her açıdan göremezsin karanlık olur... Tepkime zamanına bakma sen 1ms olsada arada fark yok fazla gözalgısı daha önemli...
Ips mi al diyorsun?aslında doğru diyorsun sürekli aynı açıdan bakmak zorunda kalırım ips olmazsa ama yakın mesafeden oynayacağım odam küçük olduğu için. Şimdi kararsız kaldım ya.

Ips mi al diyorsun?aslında doğru diyorsun sürekli aynı açıdan bakmak zorunda kalırım ips olmazsa ama yakın mesafeden oynayacağım odam küçük olduğu için. Şimdi kararsız kaldım ya.

Tabi ki elinde kol hafif sağa sola bile dönsen sıkıntı olur temiz ve daha net olsun gözün yorulmasın, hem sağlık açısından iyi hemde fiyat olarak'da iyi...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı